Horlamak İstemiyor musunuz? Horlama tedavisi evde çözümlerini sizlerle paylaşacağız. Horlamadan kurtulmak için doğal tedaviler umarım faydalı olur. Eğer geçmez ise uzmanından yardım almalısınız.

Horlama uyurken insanın istemeden çıkarttığı gürültülü sesler ve bu sesler evdekileri veya aynı odada kaldığı kişileri rahatsız edebilir. Hatta bu sese kendi uykusundan bile uyanabilir. Sizlere horlamadan kurtulmanız için yardımcı olacak horlama tedavisi yöntemi vereceğiz umarım işe yarar.

Horlama_Nasil_Gecer_Horlamaya_Kesin_Cozum.jpg


Horlamadan Kurtulmak için Doğal Çareler

2 Yastıkla Horlamayı Önleme

Horlama hava geçişinde sorun olduğundan bu hava geçişini rahatlatmak gerekir. Pratik bir yol olan yastık sayını arttırarak horlamayı engellemiş olabilirsiniz. Başınızın ve boynunuzun altına 2 tane yastık koyarak hava kanalını açabilirsiniz.

Yatış Pozisyonu: Yan Yatın

Horlamadan kurtulmak için bir diğer yolumuz ise yan yatarak uyumaktır. Sırtüstü yatmanın dilinizin soluk borusunu engellemesi ile horlama ortaya çıkar. Bunu önlemek için yan yatın ve horlamayı kaldırın. Faydalı ve kolay bir horlama tedavisi yöntemidir.

Nane ile Horlama Tedavisi

Gripden kaynaklı horlamanız var ise veya burun tıkanıklığınız var ise bir bardak soğuk suya 1 damla nane ekleyin ve gargara yapın. Boğazınız rahatlayacak ve havanın daha rahat geçmesini sağlayacaktır.

Isırgan Otu Çayı İle Horlama Tedavisi

Isırgan otu doğal horlama tedavisi için en etkili üründür. Isırgan otu çayı yapın 10 dakika demlenmesini bekleyin. Süzün ve için.

Lahana_Yapragi_ile_Horlama_Tedavisi.Jpeg


Horlama İçin Bitkisel Tedavi


Malzemeler
  • 3 adet beyaz lahana yaprağı
  • 4 bardak su
Nasıl Yapılır?
Beyaz lahana yapraklarını suda kaynatın. Kaynama işlemi bittikten süzün. Elde ettiğiniz lahana suyunu sabah ve akşam aç karnına 1 bardak için.

Horlamamak için bunlara dikkat edin Tıklayın !
Horlamayı Azaltan 7 Adım için Tıklayın !