Yüzde egzama güneşe fazla maruz kalma, zararlı kozmetik ürünler veya stres faktörleri nedeniyle ortaya çıkabilen bir hastalıktır. Yüzde egzama hastalığı için belirtiler ise; Yüz Egzaması Nasıl Geçer? İbrahim Saraçoğlu’ndan Egzamaya Bitkisel Çözüm …

  • Şiddetli kaşıntı
  • Yüzde oluşan kızarıklıklar
  • Yüzde yanma hissi
  • Kaşınan bölgede pullanma ve soyulma
  • Sarı veya beyaz renkte kabuklanma veya leke oluşumu
  • Ciltte hassasiyetin artması
yuz_egzamasina_bitkisel_cozum-600x254.jpg


Tedavi edilmediği takdirde kaşıntı artmakta ve vücudun her yerine yayılabilmektedir. Yüzdeki egzamaya bitkisel çözüm önerilerini deneyerek, bu rahatsızlıktan kurtulabilirsiniz. İşte yüzdeki egzamaya bitkisel çözüm önerilerinden bazıları;

Sarı Kantaron Merhemi: Bu bitkisel çözüm için ihtiyacınız olan 100 gram sarı kantaron ve 50 gram tereyağıdır. Malzemeleri bir kabın içerisine alarak, macun kıvamına gelene kadar karıştırmanız gerekmektedir. Yüz bölgenize maske şeklinde uygulayarak, bir saat beklemelisiniz. Ardından yüzünüzü temizleyip, anti bakteriyel bir sabun yardımıyla yıkayarak tedaviyi tamamlayabilirsiniz.

Karahindiba Suyu: Bu bitkisel çözüm için ihtiyacınız olan 50 gram karahindiba kökü ve 200 gram klorsuz sudur. Suyun içerisine karahindiba kökünü ekleyerek, 20 dakika boyunca kaynatmanız gerekmektedir. Hazırladığınız suyun yarısını sabah, yarısını akşam olmak üzere aç karnına tüketmelisiniz. Bu kürü bir ay boyunca uygulayarak yüzündeki egzamayı tedavi edebilirsiniz.

yuz_egzamasi_dogal_maske_tarifi.jpg


İbrahim Saraçoğlu’ndan Yüzdeki Egzamaya Bitkisel Çözüm
Yüzdeki egzamaya ne iyi gelir İbrahim Saraçoğlu tarafından yanıtlanan bir soru olarak, oldukça etkili bir kür önerisi ile 2003 yılından beri birçok egzama hastasına çare olmuştur. Hiçbir yan etkisi olmayan kür, uygulayanların çoğunda olumlu sonuç göstermiştir. İşte İbrahim Saraçoğlu’ndan yüzdeki egzama kürü;

  • Gerekli Malzemeler: Bir avuç kadar beyaz dut kurusu
  • Hazırlanışı: Kaynamış yarım litre suyun içerisinde bir avuç beyaz dut kurusunu ilave edin. Karışımı 7 dakika boyunca hafif ateşte kaynatın ve ılımaya bırakın.
  • Uygulanışı: Ilık olan karışımı yüzünüze sürün ve bir saat boyunca hazırladığınız su ile belli aralıklarla yüzünüzü yıkayın. Bir saat sonra yüzünüzü durulayabilirsiniz.
Bu kürü haftada 3 kez uygulamanız gerekmektedir. Her uygulamada, karışımı taze olarak hazırlamasınız. İki hafta içerisinde kür olumlu sonuç göstermezse, kullanmayı bırakmanız tavsiye edilmektedir.

Egzamaya kesin çözüm Tıklayın !

Egzama Nasıl Geçer? 20 Öneri Tıklayın !

Ellerde Egzama Nasıl Tedavi Edilir? Tıklayın !

Saç Derisinde Egzama Nasıl Geçer? Tıklayın !

Yüz Egzamasını Nasıl Geçer Doğal Çözümler Tıklayın !