Ev dekorasyonunda uygun renkli kombin yapmak zor olabilir. Sizi için mobilyada renk uyumu nasıl yapılır? hazırladık. Kullanışlı ve en uyumlu dekorasyon renkleri ile istediğiniz renkleri birlikte kullanabilirsiniz.

Mobilyalarınızın evdeki tüm dekorasyon ile uyumlu olmasını istiyorsanız dikkat etmeniz gereken noktalar vardır. Temelde dekorasyonunuzda olmasını istediğini rengi belirmek işinizi kolaylaştırabilir. Klasik ev dekorasyonlarında koyu ve açık renkleri bir arada kullanmak akıllıca bir seçim olabilir. Modern ev dekorasyonlarında ise isteğinize göre birkaç farklı rengi birlikte kullanmayı deneyebilirsiniz.

Bu yıl ev dekorasyonların en sık kullanılan renkler olan gri, su yeşili ve hardal sarısını istediğiniz birçok renk ile kombinleyebilirsiniz. Sakin ve dingin bir ev ortamı için nötr renkleri kullanabilirsiniz. Nötr renk dekorasyonları nasıl yapılır? Tıklayın !

Huzurlu ve ferah ev dekorasyonlarında ise pastel renklere ağırlık verebilirsiniz. Mavi, pembe gibi bu renkler özellikle yatak odası ve çocuk odaları için uygun seçimler olabilir.

mobilya_renk_uyumu (7).jpg
  • mobilya_renk_uyumu (1).jpg
    mobilya_renk_uyumu (1).jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 303
  • mobilya_renk_uyumu (2).jpg
    mobilya_renk_uyumu (2).jpg
    78,9 KB · Görüntüleme: 301
  • mobilya_renk_uyumu (3).jpg
    mobilya_renk_uyumu (3).jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 276
  • mobilya_renk_uyumu (4).jpg
    mobilya_renk_uyumu (4).jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 286
  • mobilya_renk_uyumu (5).jpg
    mobilya_renk_uyumu (5).jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 307
  • mobilya_renk_uyumu (6).jpg
    mobilya_renk_uyumu (6).jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 301