Her insan düzenli ve modern bir eve sahip olmak ister, fakat bunun için bir takım çalışmalar yapmadan istedikleri bu dizayna sahip olamamaktadırlar. Bunun için ev hanımlarının özelliklede oturma odası dekorasyonu kapsamında yapmış oldukları çalışmalarda yapılan hatalar nedeniyle tüm emekleri boşa gidebilmektedir. Oturma odası dekorasyonu nasıl olmalı sorusuna ilişkin birçok kişinin cevaplar araması üzerine bu konumuzda sizlere oturma odasını tamamlayan mobilya ürünleri üzerine bilgiler sunacağız. Elbette ki dekorasyonun tamamlanması için yalnızca mobilyalar gerekmemektedir. Aynı zaman’da odanın tüm kombin envanterlerinin renk olarak uyum sağlaması ve desen olarak ta yakın modeller seçilmesi bu çalışmanın iyi bir düzeyde ilerlemesini sağlayacaktır. Oturma grubu modelleri üzerine sizlere konumuzun devamında harika tüyolar vereceğiz.

OTURMA GRUBU MODELİ SEÇERKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

En güzel oturma grubu modelleri üzerine seçmek oldukça zor olmakta, bunun nedeni ise birçok yerli ve yabancı markalar tarafından üretilen bu ürünlerin çok sayıda çeşitliliğe sahip olması ve aynı zaman’da fiyat olarak ta değişiklik göstermesi ev hanımlarını zorlamaktadır. Bu nedenle oturma grubu üzerine seçimler yaparken mutlaka dizayn türünüze göre seçim yapmalısınız. Örneğin klasik bir oturma odası dizayn ediyorsanız, ürün ve diğer faktörlerinde bu düzenek üzerinden gidilmesi gerekmektedir. Bunun dışında birçok kişinin son dönemlerde üzerine yoğunlaştığı modern oturma odası dekorasyonu kapsamında seçilmekte olan modern oturma grubu modelleri de en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. En çok tercih edilen mobilya markaları arasında İstikbal, Bellona, İpek ve Yataş gibi markalar gelirken bunların dışında çok sayıda kaliteli markanın da olduğunu söylemekte fayda var.

MODERN OTURMA GRUBU MODELLERİ 2018

Hemen yukarıda da belirttiğimiz markalar arasından seçimlerinizi yaparak oturma odanızı tasarlayabilirsiniz. Atacağınız ilk adım oturma odanızın ebatları olmalıdır. Oturma odanızın boyutlarına göre oturma grubu modelleri arasından uygun olanını seçerek modern bir görünüme imza atabilirsiniz. Ebatlarını hesaplamadan satın alacağınız büyük mobilyalar sonradan canınızı sıkacak bir etken haline gelebilir. Bu nedenle oturma grubu takımı satın alırken dikkat edilmesi gerekenler arasında bu işlem ilk gözleminiz olsun.

Modern_oturma_Grubu_modelleri_2018_dekorasyon (4).jpg

MODERN OTURMA GRUBU MODELLERİ 2018
Modern_oturma_Grubu_modelleri_2018_dekorasyon (3).jpg

MODERN OTURMA GRUBU MODELLERİ 2018
Modern_oturma_Grubu_modelleri_2018_dekorasyon (2).jpg

MODERN OTURMA ODASI DEKORASYONU
Modern_oturma_Grubu_modelleri_2018_dekorasyon (1).jpg



2018 Salon Dekorasyonu Örnekleri için Tıklayın !

Bu Yılın Ev Dekorasyon Fikirleri için Tıklayın !

Lüks Mobilyalar Yaşam Alanlarına Saray İhtişamı Katıyor Tıklayın !

Pudra Rengi İle Oturma Odalarınızda Romantizm Rüzgarı için Tıklayın !

Dar ve Uzun Salon Dekorasyon Fikirleri için Tıklayın !

2018 Salon Dekorasyonu Örnekleri Tıklayın !