Sigara kullanımını bırakmış olsanız bile vücutta kalan nikotin ile uzun süre sağlığınıza zarar vermeye devam eder. Nikotini vücuttan hızlı atmanın yolları nelerdir? Hangi besinler nikotini atmanıza yardımcı olur?

Nikotini Vücuttan Hızlı Atma Yolları
Sigara yol açtığı bir çok ciddi hastalık ile vücudunuza kalıcı zararlar verir. Sigarayı bıraktığınızda vücudunuzda uzun süre kalan nikotinin etkisinden hızlı bir şekilde kurtulmak için bu besinleri tüketebilirsiniz.

Antioksidan Besinler
Vücudunuzu yenilemenize yardımcı olabilecek besinler tüketin. Bunların başında yaban mersini, çilek, ahududu yer alır.
nikotin_yogurt.jpg


Süt Ürünleri Tüketin
Özellikle yoğurt kanın hızlı temizlenmesine yardımcı olur. Akciğerlerin temizlenmesinde rol oynar. Günde 2 porsiyon yoğurt yada süt ürünü tüketebilirsiniz.

Su
Cildin kendini yenilemesine ve onarmasına yardımcı olan en önemli madde sudur. Hergün 2 lt su tüketmeye özen gösterin. İçerisine birkaç damla limon eklediğinizde vücuttan toksinlerin atılmasına da yardımcı olacaktır.

Demir Açısından Zengin Besinler
Vücudun onarılmasının temelinde kan hücreleri yer alır. Demir açısından zengin besinler ile beslenmek önemlidir. Demir Eksikliğiniz Varsa Bu Gıdaları Tüketin Tıklayın!

Zencefil
Akciğerlerinizin temizlenmesine yardımcı olacak zencefili ister çay olarak istersenizde yemeklerinizde baharat olarak tüketebilirsiniz.
  • Beğen
Reactions: Murmer ve Ausencia