Oje ile kupa süslemesi, gözlük kenarı süsü, anahtarlık boyama, su bardağı boyama, telefon kılıfı ve kolye boyama gibi birçok farklı şeyler yapabilirsiniz.

oje_ile_kupa_bardak_boyama.jpg


Kupa Süslemesi
Kupaların farklı büyüleyici görünmesini isterseniz kendiniz yapabilirsiniz.
Bir kabı ılık suyla doldurun ve birkaç damla oje ekleyin. Karışımı bir kürdanla karıştırın ve kupaları içine daldırın, rengi almak için döndürün.

Gözlük Kenarı Süsü
Güneş gözlüğünüzün plastik kenarlarını oje ile renklendirebilirsiniz.
Ön kısımda düz bir çizgi oluşturmak ve kulaklık bölümünde düzgün görüntü elde etmek için bant kullanın, ardından en sevdiğiniz oje tonları ile boyayın.

Anahtarlarınız Karışmasın
Anahtarlarınızı oje ile kodlamak kesinlikle mükemmeldir. Benzer anahtarlar arasında ayrım yapabilmenin yanı sıra, anahtarlığınızın stilini de değiştirebilirsiniz. Anahtarı tutuğunuz kısımları oje iyi boyayıp kurumaya bırakın.

Su Bardaklarını Renklendirin
Kulak çubuğunu ojenize batırın ve bardağın çevresini beneklerle kaplayın. Akmasına izin verirseniz daha hoş görünür, aralarda boşluk bırakmayı unutmayın.

Kulaklığınıza Benzersiz Dokunuş Ekleme
Bant yardımı ile kulaklık kablolarında aralıklar bırakın. Renklere ve boyama uzunluğuna siz karar verin.

Ayakkabılarınızı Boyayarak Farklılık Yaratın
Ayakkabınızın ön kısmı yıprandıysa, oje ile yapılabilecekler listenize alın. Parmak kısmını düz, üçgen vs şekilde bantlayın. Ön kısmını istediğiniz parlak bir ojeyle boyayın.

Telefon Kılıfınızı Yenileyin
Oje ile plastik, şeffaf telefon kılıfınıza istediğiniz şekilleri verin.
Bardak Altlıklarınızdan Sıkıldıysanız
Bir suyun içine oje damlatın ve bardak altlıklarını suya batırıp çıkarın.

oje_ile_kolye_boyama.jpg


Kolye Yenileme
Kolye ucunuz kıyafetinize uymuyor mu, bir süngere oje dökün ve istediğiniz renkte kolye ucunuzu boyamak için süngerle vuruşlar yapın.

Ahşapları Kolay Renklendirme
Ahşap dekorasyon ürünleriniz varsa oje ile boyayarak renklendirebilirsiniz.

Dekoratif Objeler
İnce tele çiçek, üçgen, daire gibi şekiller verdikten sonra tellerin arası dolana kadar oje sürün. Vitray gibi görünecektir.

Tel Toka Tuvaliniz Olsun
Görünmesini gizlenmeye çalışmayacağınız tel tokalarınız olsun isterseniz, oje ile yapılabileceklerden biri tokaları renklendirmektir. Tel tokanızı yapışmayan bir yüzeye koyun ve arklı renklerde ojeler ile boyayın.

Kil Projeleriniz Renklensin
Kilden yapılmış ya da yapmış olduğunuz eserleri renklendirmek için, biraz tutkal, biraz suyu karıştırın, sevdiğiniz renk ojeyi de içine katıp boyamaya başlayın.