Kaşlarınızın olduğundan daha kalın ve uzun olmasını istiyorsanız pratik kaş uzatma yöntemlerimiz tam size göre hanımlar!

Her kadının hayali kuşkusuz kalın ve uzun kaşlar. Hem yılların değişmeyen modası hem de kabul edelim yüze daha çok yakışıyor. İnce ve biçimsiz kaşlar cildi solgun ve daha yaşlı gösteriyor haberiniz olsun. İnce kaş hevesindeyseniz söylemedi demeyin. Lafı daha fazla uzatmadan sizler için derlediğimiz birkaç kaç uzatma yöntemlerinden bahsedeceğiz.

Okuduktan sonra bu yöntemlerden birini denemenizi öneririz. Bu önerilere pratik dememizin nedeni öyle maske gibi yüzünüzde şu kadar vakit durmasına gerek kalmadan uygulanıyor olması. Birazdan ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız hanımlar. O halde pratik kaş kalınlaştırma yöntemlerine birlikte göz atalım.
pratik-kas-kalinlastirma-yontemleri-1.jpg

· Kaşlarınızın kısa sürede uzamasını istiyorsanız kaşlarınıza her gece yatmadan önce Hint yağı uygulamalısınız. Sabah kalktığınızda ise güzelce temizledikten sonra kaşlarınıza ilk önerimizi uygulamış olacaksınız. Hint yağını iki hafta boyunca sürdüğünüzde yavaş yavaş etkisini görebilirsiniz.

· Daha önce kaşlarınıza hiç masaj yapmayı denediniz mi? Kaşlarınızın uzamasına olumlu katkı sağlayan yöntemlerden biri de kaş masajı. Kaşlarınıza parmak uçlarınızla günde 15 defa olacak şekilde masaj yapın. Ayrıca diş fırçasıyla da aynı işlemi yapabilirsiniz. Artık hangisi kolayınıza gelirse hanımlar.

· Kaşları uzatan ve seyrekliğini gideren etkili yöntemlerden biri de vazelin. Hint yağı gibi vazelini de her gece yatmadan önce kaşlarınıza sürün ve yatın. Sabah kalktığınızda yüzünüzü yıkayarak temizleyebilirsiniz. Vazelini her gün sürmenize gerek yok, haftada iki kez yeterli.

Daha önce bu yöntemleri denediyseniz mutlaka yorumlarınızı bekliyoruz :)