Modern duvar üniteleri 2019 şıklığı ve mobilya kalitesiyle sunuluyor. Abanoz ağacından geleneksel ceviz mobilyalara, bambu ağacından modern ve hafif mobilya tasarımlarına dek yüzlerce yeni model bulunuyor. Evinizin yapısı ve dekorasyon özelliklerine göre mobilya seçimi yapabilirsiniz. İşte size önerilerimiz;

salon_deri_koltuk_takimlari_2019.jpg


  • Deri Koltuklar
Koyu kahve, bordo ve siyah renkleriyle özellikle el yapımı üretilen koltuklar, oldukça sofistike ve şıktır. Deri kenarlı koltuk takımları bu yıl çok moda. Hem salon hem oturma odalarında konforlu, şık ve modern bir görünüm sunar.

kadife_perde_salon_dekorasyonu_2019-600x453.jpg


  • Kadife Perdeler
Kadife kumaş perde modelleri 2018’nin en çok tercih edilen 2019’in en trend modelleri arasındadır. Bordo, kahve, lacivert, koyu mavi ve gül kurusu renklerinin ön plana çıktığı kenar perdelerde, püskül ve taş detayları şıklık artırıyor.

kelebek_duvar_saati_modelleri_2019-600x499.jpg


  • Kristal Aksesuarlar
Kelebek duvar saati modelleri, duvar süsleri, masa üstü aksesuarları, vazolar, tablo ve aynalar… Salon aksesuarlarında ince cam ürünler, çiçek motifleriyle renklendirilmiş cam ürünleri ve kristal parlaklığında objeler daima şıklık faktörüdür. Saatler duvar veya masa saati olarak kullanılabileceği gibi ayaklı dolap saatler olarak da kullanılabilir. Tüm dekorlarda mutlaka bir cam aksesuar ya da obje kullanmanız, dekora naiflik ve zarafet katar.

salon_mobilya_modelleri_2019-600x310.jpg


  • Modern ve Klasik Mobilyalar
2018 modern avize modelleri, senenin en yeni mobilyaları ile bir başka şıklık sunuyor. Evin temel konsepti ve yapı özelliklerine göre modern tarzda veya klasik mobilyaları seçebilirsiniz. Klasiklerde eskitme tarzlar, modern çizgilerde ise beyaz ve siyah möbleler ortama şıklık katıyor. Sandalyelerde koltuk kaplamalarına göre deri, kadife, tafta veya ipek kumaşlar kullanılabilir. Dekorasyonun tamamında bütünsellik sunmak, dizaynın temel faktörüdür.

Mobilyada en iyi marka nedir ? Tıklayın !
Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Tıklayın !
Gösterişli Salon Dekorasyonları İle Fark Yaratın Tıklayın !
Duvar Rengi Nasıl Seçilir? Tıklayın !
Küçük Salonun Geniş Göründüğü Örnekler Tıklayın !