Geleneksel, otantik ve ultra konforlu olan şark köşeleri, ortamlara ekstra şıklık katar. 2018 Şark köşesi önerileri, geleneksel motifler ve senenin trend renkleriyle oluşturuluyor. Teras, kış bahçesi, balkon, oturma odası gibi istenilen her alana uygulanabilir, şıklık ve konfor katar. Sizde Şark köşesi yapmak istiyorsanız önerilerimizi değerlendirebilirsiniz.

teras_balkon_sark_kosesi_dekoru.jpg


Veranda da Yaz Keyfi
Modern köşe takımları, köşeli mutfak masaları veya eski sedirleri kullanarak verandada şark köşesi hazırlayabilirsiniz. Veya bir marangoza sipariş vererek sadece köşelere sabitlenecek sandıkları kendiniz kaplayarak yapabilirsiniz.

Teraslarda üzerinde büyük çadır şemsiyeler kullanabilir, kış bahçelerinde peluş kumaşlarla sempatik ortamlar oluşturulabilir.

sark_kosesi_dekorasyonu-600x338.jpg


Şark Köşesi Nasıl Yapılır?
Sunta kullanarak en şahane şark köşelerini üretebilirsiniz. Talaş kullanılarak yapıştırma tekniği ile yapılan paneller, mobilya yapımlarında da kullanılırlar. Kalınlıklarına göre seçerek, dilediğiniz alana uygun dayanıklı oturma alanları yapabilirsiniz.

  • Bahçe ve balkon dekorasyonu için dilediğiniz uzunluklardaki suntaları çivi veya yapıştırma tekniği ile duvara yaslayarak uygulayın.
  • Sadece yükseklik veren kenar ile oturma yüzeyi kullanılarak imal edilebilir.
  • İsterseniz dikdörtgen uzun kutular yaparak, istediğiniz alanda montesiz kullanabilirsiniz.
  • İç dekorasyon örnekleri seçerek, kumaşlarla kaplayın. Astar niyetine tamamını kalın kumaş ile zımbalayarak veya kenar kısımlarından dayanıklı yapıştırıcılar ile kaplayın.
  • İnce süngerler kullanarak minder kısımlarını oluşturun. Tek tek minder kullanabilir, uzun sünger kullanarak, üzerini yine kumaşla kaplayabilirsiniz.
  • Sırt kısmında özellikle hasır yastıklar kullanmak geleneksellik ve rahatlık verir.
sark_kosesi-600x341.jpg


Şark köşesinde dilediğiniz renklerde minder ve kırlentleri kullanabilir, soft renklerle daha naturel ortamlar yaratabilirsiniz.

Kış bahçesi dekorasyonu için battaniyeler, polar kumaşlar kullanabilir, puf yastıklarla süsleyebilirsiniz. Armut koltuklar, süs bitkileri, nostaljik soba görüntüsü veren aksesuarlarla süsleyebilir, tarzınızı yansıtacak şık alanlar oluşturabilirsiniz.

Bahçe Tasarımlarında 2018-2019 Modernizasyonu Tıklayın !

Hasır Oturma Grupları 2018 Bahçe Dekorasyonları Tıklayın !

Bahçe mobilyaları için fikirler Tıklayın !