Siğiller el, ayak gibi vücudumuzun her yerinden çıkabilir. Bağışıklık sisteminin zayıflamasıyla çıkan siğillere doğal çareler vardır. Vereceğimiz bu yöntemleri genital siğillere uygulamayınız !

Siğil nasıl geçer? Siğilleri Geçiren Doğal Yöntemler

Karbonat Ve Hindistan Cevizi Suyu İle Doğal Siğil Tedavisi

Ölü hücreleri yok edin bu karışım siğillerin geçmesinde etkilidir. Tarifi ise 1 yemek kaşığı karbonat ve 1 yemek kaşığı hindistan cevizi suyunu krem gibi olana kadar iyice karıştırın. Elde ettiğimiz doğal siğil kremimizi siğilin üzerine uygulayın. Masaj yaparak 5 dakika boyunca yedirin. Yarım saat bekletin. Daha sonra su ile yıkayın. Siğil geçene kadar günde 1 defa deneyin.

sigil_tedavisi_aspirin_yogurt.jpg


Aspirin Ve Yoğurt Yöntemi ile Siğil Tedavisi

Bir diğer kolay siğil tedavisi yöntemimiz olan yöntemimiz ise cildinizi temizler ve ph dengesini korur. 3 adet aspirini toz haline getirin. Daha sonra 2 çorba kaşığı yoğurt ile karıştırın. Siğillerin üzerine uygulayın ve 30 dakika bekletin. Su ile durulayın. Bu yöntemde de siğilleriniz geçene kadar devam edin.

dogal_sigil_tedavisi_sarimsak_limon.jpg


Sarımsaklı Limon İle Siğil Tedavisi

Siğilleri geçirmek için güzel sonuç alacağınız sarımsaklı limon karışımı siğillerin yayılmasını önler ve yok eder. Tarifimiz ise 1 diş sarımsağı ezin ve 2 tatlı kaşığı limon suyu ile karıştırın. Daha sonra bu karışımı siğillerin üzerine uygulayın. 40 dakika bekletin ardından su ile temizleyin. Bu yöntemi siğiller geçene kadar uygulayın.

Genital Bölge Siğillerine Hint Yağı ve Sarımsak Tıklayın !
Yüzümdeki siğiller için ne yapabilirim? Tıklayın !