Teras dekorasyonu yaparken, kullanım alanının büyüklüğüne, açık veya kapalı teras özelliklerine göre tasarım yapılabilir. Kışın kar yağdığında minik çam ağaçları ile kaplı bir teras, size şehrin en şık manzarasını sunar. Kapalı teraslarda ise muazzam bir konfor alanı yaratarak, kış bahçesi formuna dönüştürebilirsiniz.

teras_dekorasyonu_kis_bahcesi_fikirleri-2-600x398.jpg


4 Mevsimlik Teras Dizaynı

Bambu görünümünde plastik bahçe mobilyaları, teraslarda en çok kullanılan ürünlerdir. Salıncaklar ise her mevsim nostalji sunan, konforlu mobilyalardır. Doğal bitkiler ve minik ağaçlar ile terasınızı donatabilir, masa ve sandalye takımları ile 4 mevsim dayanıklılık sunan eşyaları tercih edebilirsiniz.

teras_dekorasyonu_kis_bahcesi_fikirleri-1-600x397.jpg


Sıcak ve soğuğa, yağışa dayanıklı bahçe mobilyaları kullanmak, mevsimine göre kumaşlarla minderlerini değiştirmek, yenilenmiş ve mevsiminde tazelenmiş dekorasyon görünümü verir.

teras_dekorasyonu_kis_bahcesi_fikirleri-4-600x400.jpg


Canlı Bitkiler Kullanın

Rengarenk çiçekler, bodur ağaçlar veya dayanıklı çam ağaçları ile terasınıza doğallık kazandırın. Dilediğiniz mobilya ve tasarım konseptini kullanabilirsiniz fakat yemyeşil ağaçlar, capcanlı çiçekler teras, bahçe ve balkonlarınıza hem enerji katar hem de daha natürel bir hava verir. Süs bitkileri yetiştirmek veya minik meyve ağaçları kullanmak, son trendler arasında yer alıyor.

teras_dekorasyonu_kis_bahcesi_fikirleri-3-600x300.jpg


Kış Bahçesi Nasıl Yapılır? Bahçe ve Balkon Dekorasyon Fikirleri Tıklayın !

Kış Bahçesi Trendleri Tıklayın !

Bahçe ve Balkon Dekorasyonu için Tıklayın !

Kış Bahçesi İçin Alışveriş Önerileri Tıklayın !

Bahçe Mobilyaları Trendleri Tıklayın !