Evinizde modern ve farklı bir görüntü yaratmak istiyorsanız düşünebileceğiniz bir dekorasyon var. Tuğla ev dekorasyonu son yıllarda özellikle loft ev dekorasyonlarında sıkça yer verilen bir dekorasyon türüdür. Odanın bir duvarında oluşturulan bu dekorasyon evde farklı bir etki yaratıyor.

Tuğla ev dekorasyonlarında ister gerçek tuğla isterseniz de o etkiyi yaratan 3 boyutlu duvar kağıtları kullanabilirsiniz. Gerçek tuğlanın yazın soğuk kışın ise sıcak tutma özelliği vardır. Bu şekilde ısı yalıtımı sağlanmış olacaktır.
tugla_dekorasyon (2).jpg


Dar bir odada tuğla duvar kullanmak istiyorsanız tuğlaları açık renkte ya da desen vererek boyayabilirsiniz. Tuğla dekorasyonlara karar verirken iyi düşünmelisiniz. Sonrasında duvarı kapatmak zor olabilir.
tugla_dekorasyon (3).jpg


Tuğla duvarları ahşap ve metal malzemeler ile kolaylıkla bütünleştirebilirsiniz. Şömine olan odalar, yatak odası ve oturma odası için uygun bir tasarım olacaktır. Evinizdeki devamlı rutubet oluşturan bir alan varsa orayı kapabilmeniz için tuğla dekorasyondan yararlanabilirsiniz.