Özellikle üniversite döneminde öğrenci evinde kalanlar yıllar sonra o günlerini tatlı bir hüzün ile hatırlar. Kalabalık ev ortamı ve eski de olsa kullanılan eşyalar hiçbir zaman unutulmaz. İkinci el eşyaları alarak onarım yapabilirsiniz. Sizin için ekonomik ve kullanışlı bir öğrenci evi oluşturma önerilerimiz var.

Raflı Dolaplar

En çok ihtiyacınız olacak ev eşyalarından biridir. Raflarda kitap ve birçok küçük eşyaya yer açabilirsiniz. Raflara konulan küçük kutular ile görsel bir zenginlik yaratabilirsiniz.

Geniş Minderli Koltuk

Öğrenci evlerinin vazgeçilmezleri arasında arkadaşlar ile geçirilen uzun sohbetlerde rahat etmek ve misafirleriniz için bir yatak mı istiyorsunuz? Koyu renkli geniş minderli bir koltuk sizin için kullanışlı bir tercih olacaktır.

ogrenci_evi_dekor.jpg


Katlanabilir Masa

Küçük bir eviniz varsa yazın balkonda kışın evin içinde kullanabileceğiniz katlanabilir bir masa almalısınız. Katlandığında yer kaplamayacağı için iyi bir seçim olacaktır.

Aydınlatma

Ders çalışırken gözlerinizin yorulmaması ve konsantrasyonun düşmemesi için iyi bir aydınlatma önemlidir. Doğru aydınlatma ile evi daha geniş gösterebilirsiniz.

Duvar Rengi

Evi geniş ve ferah gösterebilmek için açık renkleri tercih edebilirsiniz. Duvarların hepsini aynı renk yapmak istemiyorsanız uyumlu birkaç rengi kullanabilirsiniz.