Bebek İkinci El 0-2 yaş arası sağlam ve temiz oyuncaklar satıyorum

fiyatlar;
halkalar 5
küpler 5
ses çıkaran dönence 10
direksiyon 35
küp şeklinde harf,geometrik şekiller,rakam bulup içine atılan kutu 15
romörklü kamyon 6
kepçe ,traktör ve diğer yumucak oyuncaklar 10
ev şeklinde şekilleri bulmaca kutu ve içindekiler 15
tahta halkalar 8
tahta tren 10
kırmızı araba 10
diğer 2 araba (biri tahta diğeri plastik) 6
not: yukarıda belirttiğim oyuncakların tamamı marka oyuncaklardık,kesinlikle çocuğun sağlığını tehtit edicek içerikleri de yoktur.

cnm ben tomy nın rock stra gıtarını e bebekten 35 tl ye aldım dıreksıyon a soledıgın fıyat yuksek geldı bana... hayırlı satıslar

doğrudur,benim sattığım direksiyonu mothercare dan da bakın isterseniz.size de iyi alışverişler :)

doğrudur,benim sattığım direksiyonu mothercare dan da bakın isterseniz.size de iyi alışverişler :)

haklısın cnm bısey solemedım zaten sadece bana fazla geldı o kadar hayırlı satıslar cnm

Son düzenleme:
tamamı indirimli şekilde ne kadar olur?

mrb; oyuncakların toplam fiyatı 135 tl tutuyor.benim yapabileceğim fiyat 120 tl. sizde resimlerde fark etmişsinizdir inanın hemen hemen hepsi kutusundan yeni çıkmış gibi.çoğunu neredeyse hiç oynamadı.zaten hepsi marka ürünler ve orjinal fiyatlarını araştırma şansınız olduysa yenileri verdiğim fiyatın inanın 3-4 katı kadar tutuyor.benim amacım oğlum oynamadığı için odada yer açılsın :)

ben aşağıda belirttiğim oyuncaklarınızı almak istiyorum bu dört oyuncağı 35TL yapar mısınız?
küpler 5
küp şeklinde harf,geometrik şekiller,rakam bulup içine atılan kutu 15
ev şeklinde şekilleri bulmaca kutu ve içindekiler 15
tahta halkalar 8

merhaba :)
yazdığım fiyatlar inanın minimum istediğim rakamlar.ama sizi de kırmak istemem.netice de sizin de benim de işim görülsün :) oyuncakların toplam fiyatı 43 tutuyor ben 5 daha almıyim ne sizin dediğiniz ne benim istediğim ara fiyat 38 olsun :)

Peki o zaman ben de kabul ediyorum.Şimdi nasıl yapalım alışverişi :)

slm :)
nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben ist.anadolu yakasında üsk.da oturuyorum.özelden msj atma hakkım olmadığı için size tel. nosu da burdan veremiyorum.eğer sizin özelden msj atma hakkınız varsa bana tel.nonuzu verin.bende kendi telefonumdan ister size "bu benim tel numaram bana burdan ulaşabilirsiniz diye msj" atıyim isterseniz evin adresini veriyim, ist daysanız kapıdan teslim edebilirim.yada kargoyla gelsin derseniz siz hangi kargoyu tercih ederseniz karşı ödemeli olarak gönderiyim :)

Merhaba halkalar ve küpleri istiyorum istanbul anadolu yakası dudulluda oturuyorum yada kozyatağına yakınsanız eldende alabilirm

Merhaba halkalar ve küpleri istiyorum istanbul anadolu yakası dudulluda oturuyorum yada kozyatağına yakınsanız eldende alabilirm

merhaba;
halkalar duruyor,ama küplerle ilgili yukarıda da yazısı geçen arkadaştan haber bekliyorum.o arkadaş talip olmuştu.yeni yazdığı için henüz cvp gelmedi.isterseniz 1-2 gün bekleyelim cvp gelmezse istediğiniz oyuncağı gelip elden de alabilirsiniz.

maalesef benim de mesaj hakkım yok.buradan yazılabiliyorsa telefonumu yazabililrim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…