Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 0-2 yaş kreş Kayseri

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Avukat Anne

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2019
9
0
6
35
Merhabalar.0-2 yaş da alan(10 aylık ve 35 aylık cocuklarim için) ,mümkünse Kayseri merkezde ,kreş, gündüz bakımevi, anaokulu deneyimlerinizi ve önerileriniz bekliyorum .çok acil .teşekkürler.

Kimse cevap yazmamış ama onlarca kreşe arayıp sordum.iki yer 0-2 yaş alıyor ,ikizler kreş erenköyde ve mavi yelken köşk mahallesinde.ilgilenen arayan olursa bu başlıktan yola çıkarak cevap bulmuş olsun ..iyi günler herkese ☺️

meraba avukat anne

özelden de mesaj attım sıze orda görustugum kres var demıstım orası mavi yelkendı sızde görusmusunuz düşünceleriniz neler acaba burası ıcın

Fiziki imkan olarak dönen merdiven ve 3 katlıolması dışında her durumdan memnun kaldım.ama hala düşünme aşamasındayız

Merhaba arkadaşlar.mavi yelkende bir süre geçirdik ve düşüncelerimi yazmak istedim.Kayseride fiziksel imkan olarak çok kistli oldgnu geç anladım.en basiti girişte tüm sınıfların izlenebildigi bir ekran bile mevcut değil.0-2 yaş cocugunuzun tepkisini anlamanız için bu şart oysa.0-2 yaş ruhsatına sahip ikizler kreş ,kır çiçeği kreş,parlayan kalpler kreş var.onlarda bahsettiğim ekran var mesela.ayrica gidip görmenizi tavsiye ederim,kendilerine ait binaları ve gerçekten çok imkanları var.cok buyuk oyun odaları geniş ferah sınıfları ,geniş bahçeleri mevcut.
Ben küçük cocugum için şimdilik kreş fikrinden vazgectm çünkü çok hastalandı ve çok ağladı ,
büyük çocuğumu ise bahçe kreşe göndericem.bir psikolog ve okul öncesi öğretmeni kurucusu,artık kreş ararken kurucusunun vizyonunun ,bu konuda eğitim almakla çok ilgili olduğunu tecrübe ettim.bu kreş de kendine ait binası olan ,geniş ferah sınıflı ,kendi hayvanlarını bile besleyen sevimli bir yer.zaten benim yaptığım hataya dusmeyip merkezi olmasından ziyade Kayseri de her yer yakın diye düşünerek imkanlara odaklanip araştırırsanız çok güzel seçenekler olduğunun farkına varacaksınız.
Not: ben araştırırken yeterli yorum bulamadım zamanında ,,araştıranlara ışık tutmak istedim .herkese güzellikler diliyorum 🤗

Back
X