0 Gönderi 0 Takipçi ve 0 Takip Instagram Hesabı

Siz Ne Düşünürsünüz?

• Rastgele açılmış hesap

OY: 6 66,7%
  • Sinir etmek isteyen arkadaş

OY: 1 11,1%
  • Eski sevgili/eş

OY: 2 22,2%

• Ankete Katılan
    9

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.262
1.932
133
29
Böyle bir fake hesaptan gelen takip isteği karşısında ne düşünürdünüz? Hesap sahibi erkek ama o isimde birisini tanımıyorum.

Ex lerden biridir kesin.
İletişime geçmek istiyordur.
Hiç muhattap olmayın bile.

Böyle bir fake hesaptan gelen takip isteği karşısında ne düşünürdünüz? Hesap sahibi erkek ama o isimde birisini tanımıyorum.
İlk defa mı tanımadığınız biri istek yolladı ya, konu açacak kadar önemsemişsiniz. Böyle dertsiz bir hayat istiyorum ben de ya

Tanımadığım hiçbir hesabın talebini kabul etmiyorum. Fake hesapları hiç kafaya takmam hele

İlk defa mı tanımadığınız biri istek yolladı ya, konu açacak kadar önemsemişsiniz. Böyle dertsiz gör hayat istiyorum ben de ya
Yok ama fake hesaptan ilk kez sadece merak ettim dert demeyelim dertlilere ayıp olur

Kesin sana aşık biri var ama söyleyemiyor. Etrafında yok mu hiç böyle arada göz göze geldiğin biri veya olmadık yerlerde karşılaştığın biri. Bence o seni stalklamaya çalışıyor skksjsjsjsjjsjs hey allam ya

Tanımadığım hiçbir hesabın talebini kabul etmiyorum. Fake hesapları hiç kafaya takmam hele
Bende etmiyorum. Aslında takılacak bir konu da değildi böyle bir hesaptan ilk kez istek alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…