- 20 Mart 2015
- 2.262
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
Böyle bir fake hesaptan gelen takip isteği karşısında ne düşünürdünüz? Hesap sahibi erkek ama o isimde birisini tanımıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız :) ama çok merak ediyorum zaten hep bu huyumdan çektimDüşünülecek kafa yoracak hatta buraya konu açacak bir şey yok ortada :) Direkt silerim.
İlk defa mı tanımadığınız biri istek yolladı ya, konu açacak kadar önemsemişsiniz. Böyle dertsiz bir hayat istiyorum ben de yaBöyle bir fake hesaptan gelen takip isteği karşısında ne düşünürdünüz? Hesap sahibi erkek ama o isimde birisini tanımıyorum.
WhatsApp'dan iletişime geçmeye çalışıyordu. Takip listemde de yoktu. Teşekkür ederim.Ex lerden biridir kesin.
İletişime geçmek istiyordur.
Hiç muhattap olmayın bile.
Yok ama fake hesaptan ilk kezİlk defa mı tanımadığınız biri istek yolladı ya, konu açacak kadar önemsemişsiniz. Böyle dertsiz gör hayat istiyorum ben de ya![]()
Bende etmiyorum. Aslında takılacak bir konu da değildi böyle bir hesaptan ilk kez istek alıyorum.Tanımadığım hiçbir hesabın talebini kabul etmiyorum. Fake hesapları hiç kafaya takmam hele![]()