Arkadaşlar umut olmak için yazıyorum sizlere.Eşim 5ay önce varikoselden ameliyat olmuştu.Morfoloji 0 dı.Harekette de problem vardı.Ameliyattan önce de ameliyattan sonra 4.5 ay sonra da değer hiç değişmemişti.Hatta öncesinde 47m.olan sayı,ameliyattan sonra 17m.du.Öncesinde de yazdım.Bu koşullarda çocuk sahibi olmanız zor dendi.Yarın tedavi sürecimiz başlayacaktı.Ama ben bu ay hamile kaldım..En olmaz dediğim aydı bu ay..Hiç bi beklentimiz yoktu bu aya dair..Ama bugün sonunda meleğimin şimdilik emin ellerde olduğunu öğrendim.Kan tahlili sonucumu aldım,idrar sonucumu da herşey yolunda..Hatta vajinal ultrasonda da gördüm..O anı Allahım herkese yaşatsın..Doktorun ''işte bebeğin '' dediği an Çok inanılmaz bi duygu.. 2 hafta sonra kalp atışlarını duyarız dedi doktor..Çok mutluyum ama çok tedirginim,çünkü geçen yıl bu zamanlar bi kimyasal gebelik yaşamıştım.İnşallah bu kez meleğim beni yarı yolda bırakmaz..Sağlıklı sıhhatli olur inşallah..Burda o kadar çok yazı okuyodumki kiminde teselli buluyodum,kiminde üzülüyodum..Oyüzden bizi bizden başka kimse anlayamaz..Ameliyat başarılı geçti ve 2 aydır keçiboynuzu kürü uyguluyorduk düzenli bi şekilde..Ben ameliyattanda ziyade keçiboynuzunun etkili olduğuna inanıyorum.Ama en önemlisi psikolojik olarak rahat olmak..Bu ay hiç hamileliği düşünmedim..Çok fazla düşünmeyin,rahat olun.Umudunuzu kaybetmeyin..Rabbim inşallah isteyen herkese bu duyguyu yaşatır.Sağlıcakla kalın..Dualarım hepimize..