Erkek İnfertilitesi % 0 Morfoloji İle Normal Yolla Hamile Kalan Var Mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

daglarr

Rabbi hebli minessalihin
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
423
0
116
Samsun
arkadaşlar % 0 morfoloji ile normal yolla hamile kalan var mı. morfoloji için hangi kürler iyi geliyor. yardımlarınızı bekliyorum...

canım benimde eşimde morfoloji 0 çıktı bende doğal yoldan hamile kalmak istiyorum benim dr um olmaz diyemem ama çok ufak bi ihtimal dedi bence mucizelere inanmak lazım inşallah bizde bir gün anne olacağız

arkadaşlar benim de eşimin sonuçlarında %0 normal morfoloji çıktı. bu morfoloji ne demek? şimdi hiç olmaz mı bizim bebeğimiz doğal yolla

bu yeni çıkan ilaç varya..proxeed plus..morfolojiyi düzeltiyomuş..denemek lazım..biraz pahalı ama,bir umut sonuçta..firma oldukça iddialı görünüyor..şimdilik doktorun verdiği ilaçları kullanıyoruz,işe yaramazsa onu da düşünüyorum..

canım l argının klomen ve evicap verdi doktor..yanında birde selenyum tablet aldık biz..ağustos sonunda tekrar tahlil istedi..duruma göre iğne tedavisine geçicekmiş..inşallah faydasını görürüz..bu da olmazsa tüp bebek artık..daha fazla bekleyemeyiz,çok bunaldık..siz ne yaptınız..tedavi görüyomusunuz?

Canım Ekim gibi 3. tüp bebek denemesini düşünüyoruz. ınşallah hayırlısıyla bu sefer olur. Ben de çok bunaldım gerçekten.
Bu ilaçlar reçeteyle mi satılıyor. Yoksa direkt eczaneden kendiniz mi aldınız. Ben de almayı düşünüyorum eşime. Birde hangi doktor tavsiye etti size. Bir yan etkisi falan yoktur dimi?

doktor yazdı reçeteye..önce tahlil istedi..sonra bu ilaçları verdi..devlet hastanesinin doktoru..ahmet gençbay..meydanda özel muayenehanesine gittik..internetten bakarsan bu l argının epey etkili bir ilaç gibi görünüyo....en azından 2-3 ay kullansanız daha iyi sonuç alırsınız..doktorunuza sorun isterseniz..bir yan etkisi yok..suya karıştırılıp içiliyo..

kızlar eşimin morfolojisi %4 sizce nasıl çokmu kötü umut varmı lütfen aydınlatın eşim haftaya doktora gidecek 10 ay önce varikosel ameliyatı oldu:çok üzgünüm:

kızlar eşimin morfolojisi %4 sizce nasıl çokmu kötü umut varmı lütfen aydınlatın eşim haftaya doktora gidecek 10 ay önce varikosel ameliyatı oldu:çok üzgünüm:

canım %4 sınırdır hiç olmamamasından iyidir burda %1 morfoloji ile hamiş kalanlarlar var mucize yani hayırlısı olsun canım

Merhaba arkadaşlar benim eşimin morfoloji sonuçları da %0 normal çıktı hareket azlığıda vardı ama ben şuan 5 haftalık hamileyim :)) doktorum hamileliğimi şimdilik ailelere çok duyurmamamızı söyledi nedeni sanırım düşük tehtidi bu arada ben derin endo hastasıyım yani biz ikimizde problemliyiz size şunu söyleyeyim hiçbir kür denemedik ama size birkaç öneri eşleriniz gece uyurken iç çamaşırı giymesin mümkünse çok sıcak tutmayan eşeofman yada pijamaları kullansınlar sigara tüketimini azaltsınlar ve ne olursa olsun kullandığınız gıda ürünleri katkısız aburcuburdan uzak alabiliyorsanız organik ürünler alarak beslenin sadece mevsim sebzeleri tüketin birde ben folic asit alırken eşimede içirmeye başlamıştım ama sadece bu işin olmayacağını düşünürken bir yumurtalığım rahmime ve bağırsaklarıma yapışık rahmimde kalınbağırsağıma yapışıkken işlevsiz olan yumurtalığımla hamile olduğumu öğrendim mucizeler her zaman var sadece cocuk meselesini takıntı haline getirmeyin olursa olur diye düşünüp hareket edin bebeğimi düşürsemde üzülmem çünkü olabildiğini gördüm allah hepinize nasip etsin sevgiler

demiracar çok sevindim canım bizlere umut oldun eşiminde %1
inşaallah sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuşursun

bizlere umut oldun canım
inşaallah bebeğini sağlıklı olara kucağına alırsın

çok güzel bir haber verdin bize, inşallah sağlıcakla kucaklarsın bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…