Merhaba arkadaşlar benim eşimin morfoloji sonuçları da %0 normal çıktı hareket azlığıda vardı ama ben şuan 5 haftalık hamileyim :)) doktorum hamileliğimi şimdilik ailelere çok duyurmamamızı söyledi nedeni sanırım düşük tehtidibu arada ben derin endo hastasıyım yani biz ikimizde problemliyiz size şunu söyleyeyim hiçbir kür denemedik ama size birkaç öneri eşleriniz gece uyurken iç çamaşırı giymesin mümkünse çok sıcak tutmayan eşeofman yada pijamaları kullansınlar sigara tüketimini azaltsınlar ve ne olursa olsun kullandığınız gıda ürünleri katkısız aburcuburdan uzak alabiliyorsanız organik ürünler alarak beslenin sadece mevsim sebzeleri tüketin birde ben folic asit alırken eşimede içirmeye başlamıştım ama sadece bu işin olmayacağını düşünürken bir yumurtalığım rahmime ve bağırsaklarıma yapışık rahmimde kalınbağırsağıma yapışıkken işlevsiz olan yumurtalığımla hamile olduğumu öğrendim mucizeler her zaman var sadece cocuk meselesini takıntı haline getirmeyin olursa olur diye düşünüp hareket edin bebeğimi düşürsemde üzülmem çünkü olabildiğini gördüm allah hepinize nasip etsin sevgiler
maşallah deyin önce
benim eşimde %0 morfolji vardı ve ileri hareketli %1 di
bende çift taraflı endometriosis vardı
arkadaşlar bize doktorlar yapmadığını bırakmadı önce beni ameliyat ettiler olmadı çünkü sürekli artıyodu kistler sonra eşinde sorun var sizin çocuğunuz olmaz dediler tüp bebek yaptılar ikizlerim düştü eşinin spermleri yüzünden dediler. YOK SOĞAN YOK İNCİR BİLMEM NE bırakın bunların hepsini
hayatın tadını çıkarın ben dedim ki bir çocuk var belki de şimdi doğmuş ve beni bekleyen Allah belki de bunu istiyor ve bıraktım herşeyi
ŞİMDİ 19 HAFTALIK HAMİLEYİM VE KIZIMIN GELİŞİNİ BEKLİYORUM
BEBEĞİM VE BEN ÇOK İYİYİZ
TAVSİYEM:UĞRAŞMAYIN ARTIK ONUN SAPI BUNUN KÖKÜ RAHAT BIRAKIN KOCALARINIZI NE ÇABUK UNUTTUNUZ BİZ ONLARA AŞIĞIZ EZİYET ETMEYİN NE KENDİNİZE NE ONLARA
SEVGİYLE KALIN ALLAH İSTEYEN HERKESE Bİ YAVRU NASİP ETSİN
biz de 2.5 yıldır istiyoruz.2 aşılama 1 tüp bebek denememiz var ama olmadı.sperm sayısı ve morfolojisi sorunumuz.%2 sperm morfolojisi.takmayacağım diyorum ama elimde değil,aklıma geliveriyor bir reklamda,bir şarkıda,bir filmdeki sahnede...yaza 3 yılımız doluyor.antalya tüp bebekte co-kültür deneyelim diyoruz.öncekini istanbul-memorialde denemiştik ama hiç memnun kalmadık.teknik hata deiler çıktılar işin içinden.saça açıklamalarla savuşturdular.hayatta her şey çocuk değil ama insanların acır gözle bakmalarından ve sorularından sıkıldım.zaten kendi üzüntüm bana yetiyor.beni anlasanız bir tek sizler anlarsınız arkadaşlar.umudumuz hiç eksilmesin...
hayatım umarım imkansız değildir:çok üzgünüm:ama sayı ve hareket gibi öyle hemen kürle ilaçla falan düzelmiyo.ama burada bazı arkadaşların morfolojiyi düzelttiğini okumuştum.bizde umutla bekliyoruzmorfolojinin düzelmesi çok mu zor?imkansız mı?
Benim eşimin morfolojiside 99 da 1 sabırla ilaçlarını kullanıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?