0 rh+ dikkatinizi çekti mi?

Sera96

benimdemeleğimvar
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
904
3
96
İstanbul
arkadaşlar bilmiyorum hiç dikkatinizi çektimi ama pek çoğumuzun yada bana öyle geliyor kan gruplarımız aynı 0rh+ kan çekiyor galiba yada ben hep aynı topiklerdemi dolaşıyorum lütfen merak ediyorum aynı grupdan olan arkadaşlar liste yapmasını bilenler bir liste oluşturabilirmi bu arada anketci bir arkadaş vardı ARAY mıydı adın arkadaşım bununlada bir ilgilenirmisin liste başı benim :uhm::uhm:
ARKADAŞLAR AŞAĞIDAKİ LİSTEYE BİR BAKIN
VARMI ARTIRAN HADİİİİİİİİİ?????
SAYFAYI AÇIP GÖRÜNTÜLEYİP NİYE MESAJ YAZMIYORSUNUZ BAKAYIIIIIIIIMMMklava:klava:

Son düzenleme:
ŞU LıSTYE BıR BAKIN YAAAAAAAA BENMı YANLIŞ GÖRÜYORUM
sera96 yani ben ....................:nadya 81.................................burcunn
karanfil28..............................:melisa34..................................ağlıycamama
sevtapdüzyol.........................:autocad....................................efsane30
sevimli..................................:eyetkiner..................................cafcafli
dryaaa22..............................:yarenay8481.............................cananur
asi74....................................:sefamolsun...............................hallisna
msms...................................:aşk meleği...............................16bursa
ayşe57..................................:seherjik....................................batangüneş
sevgiero2...............................:melissa78................................tuğbaa
bilenmelek.............................:butterfly's'.................................kinder
pinkrose................................:bebegimmmm...........................elif23
semahatizmir.........................:ebru1978..................................ebse
selenika................................:nzmyhn.....................................kadrish28
tuba.18.................................setya2007................................beyazece
karamellineskafe...................:elfida..........................................psikopatimmmm
kavakyelleri..........................:gula............................................serap1997
zülfüarus...............................:aysenozg...................................balance88
defne5..................................:Rinada........................................ikizler17
moneta.................................:faziku.........................................esel83
saveist..................................:Fay78........................................brsbl
dilarem.................................:nevaa.........................................yeşilelma
sevdagül...............................:gül,beyazgül...............................eylull
iremcem...............................:-yanlızlık78.................................ilayda cem
emsalll35..............................ili.............................................Karakız41
naslı.....................................:yasmin28...................................akasya53
bluenigt.................................:tarsu.........................................filizim
açelya...................................:know.........................................35sevi35
onuseviyorum.........................:çitos2903..................................Sblue
selma83.................................:Esli_Han...................................bende_adanada
manolyaben...........................:alaren........................................Aycanilayda
selda.....................................:gamze su..................................triyandafil
yiğit-yağmur...........................:Hasibe......................................balımnur
yabangülüm...........................eryahakan...............................hsurmal
strangellucky.........................:Aylinhanım
sara nur.................................:azbycv
aslı........................................:kraliçe1976
hoceee...................................:acele
zeynepmina............................:Ela_gözlüm
özgürCe.................................:roniyam
flower22.................................:YILBT
ebru1907...............................:sudeyoncaa
karahan.................................:suzanella
egemavisi...............................:mge
eylülnaz..................................:keops35
yeşbü.....................................:tbay48
burekaru..................................:ceylan83
bebişim52................................:mimozam
neslihan1983...........................:merve_041
vildangel..................................:myctikdarc
LıSTEYE EKLENıN ARKADAŞLARRRRRRRR bir dr.a tez konusu bile olabilir bu konu

Son düzenleme:
bende orh + ama ondan oldugunu pek sanmiyorum canim yaaaa

Bende varım sera cım beni unutmuşsun :) inanmayacaksın ama dün aynı şey benimde dikkatimi çekti kendi kendime bi çogumuz aynı kan grubundanız dedim çok fazlayız :)

evet arkadaşlar bende 0rh+ bu benim dikkatimi daha ilk üye olduğumda çekti.gerçekten tez konusu bile olabilirr.

Ben A rh+ pek zannetmiyorum fakat araştıralım bakalım

Son düzenleme:
bende 0 rh + çok ilginç gerçekten..ençok bu kangrubu var heralde dünyada..en eski kan grubu olduğunu biliyorum..

bende 0 rh + çok ilginç gerçekten..ençok bu kangrubu var heralde dünyada..en eski kan grubu olduğunu biliyorum..

hayatım 0rh+ve 0rh- ender görülen ve yaygın olmayan kan gruplarıdır en kolay bulunan A, B ve AB gruplarıdır eski olsun ama nadirdir.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…