0 rh+ dikkatinizi çekti mi?

aaaaaaa kızlar nevın ve meldır bende 0rh+ yaa allah allah bukadar kısı nıey varız yaaaa ama benım annemde aynı kan gurubundan ama o 3 tane dogurmus

benimde 0 pozitif...5 yıldır cocugumuz olmuyor...tesadüfmü allah allah
annem A+ , babam 0+....babamdan almışım grubumu

Benim de sıfır pozitif eyvahedigeldismile

slm kızlar bende 0rh + pozitif kan grubundanım benimde 9 yıldır çocuğum yok.bikaç ay içinde 4.cü tpbebek denememe geçicem hakkımızda hayırlısı artık..eyvahedigeldismile

bizdeki erkek infertilitesi. hem ben hem eşim 0 rh + anaaaaaaaaaaaaa bebişim olursa o da aynısı olcakkk. şaka bir yana arkadaşlar dünya da en fazla bulunan kan grubu 0 rh + oranı % 40 . gerçi türkiye de en fazla A grubu bulunuyor. neyse yani şaılacak bi şey yok sadece bi tesadüf (kendimi mi kandırıyorum acaba :1shok: )

gerçekten çokk ilginççç....bu kadar 0 rh çook fazlaa.....
ama benim kii AB rh pozitiff...

benimde 0rh +
tesadüf tür arkadaşlar dünyada böyle bir çalışma yok
şimdi çıkıp kimler A rh + neden hamile kalamıyoruz desek
dünya kadar insan çıkar kk dan liste uzar gider..

bende 0 rh + ve bebeğim olmuyor ilginç olan ise kardeşim de aynı kan gurubunda ve onunda bebeği olmuyor::(((:2:

okuyunca çok şaşırdım çünkü ben de 0 Rh (+) ve benim de çocuğum olmuyor hatta tüp bebekle bile umut yok

Son düzenleme:
Dünyanın %40 ı bu kan grubunda.Benim de 0+..İlk tüp denemem başarısız.

Ancak şöyle bi durum var ,annem ve ablam da aynı kandan .Annem 3, ablam 2 çocuk doğurdu:60:

ben ARh Pozitifim ama benim de çocuğum olmuyor tanıdığım birçok 0 pozitiflilerin çocuğu var ama tesadüf sanırım en çok 0 kan grubu olduğu için daha çok dikkat çekiyor ondandır

Back
X