Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bizdeki erkek infertilitesi. hem ben hem eşim 0 rh + anaaaaaaaaaaaaa bebişim olursa o da aynısı olcakkk. şaka bir yana arkadaşlar dünya da en fazla bulunan kan grubu 0 rh + oranı % 40 . gerçi türkiye de en fazla A grubu bulunuyor. neyse yani şaılacak bi şey yok sadece bi tesadüf (kendimi mi kandırıyorum acaba :1shok: )
benimde 0rh +
tesadüf tür arkadaşlar dünyada böyle bir çalışma yok
şimdi çıkıp kimler A rh + neden hamile kalamıyoruz desek
dünya kadar insan çıkar kk dan liste uzar gider..
ben ARh Pozitifim ama benim de çocuğum olmuyor tanıdığım birçok 0 pozitiflilerin çocuğu var ama tesadüf sanırım en çok 0 kan grubu olduğu için daha çok dikkat çekiyor ondandır