03,03,2012 sabah 07:15 ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI

pınaris hayırlı olsun bebeğin.inşallah kucağına alısın sağlıkla.bende 10 gün önce öğrendim ve sürpriz bir bebekti.dr söyledim folik asit kullanmadım diye.sorun yaatmaz dedi.kullanılması iyidir ama bu durumda endişelenecek bişi yok dedi.

çok teşekkürler nihayet doktora uaştık.folik asit 5mg verdi.birde pro... Verdi ihmal etmeyin arkadaşlar en ufak bi şüphede gidin.bebişide gördüm:1:

çok teşekkürler nihayet doktora uaştık.folik asit 5mg verdi.birde pro... Verdi ihmal etmeyin arkadaşlar en ufak bi şüphede gidin.bebişide gördüm:1:

canım çok sevindim doktora ulaşmanıza içiniz rahatlamıştır :16:
ne güzel görmüşsün de bebişi :49: allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım

canım çok sevindim doktora ulaşmanıza içiniz rahatlamıştır :16:
ne güzel görmüşsün de bebişi :49: allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım

çok teşekkürler ablacım.amin Allah isteyen herkese versin.tahlil de yaptı sadece dinlen ve ilaçlarını düzenli kullan dedi:1::emir_bebek::nazar:eşim çok komikti sürekli doktora sorular sordu:)çok rahatladım gerçekten.16,3mm kesem varmış.ama kalp atışı yok 15 gün sonra dedi neden bilmiyorum:19:

çok sevındım canım :) folik asidini progestanını ıhmal etme :)

en kısa zamanda kalp atıslarını da göreceğinize emınım kendını yorma işten eve gidince

uzan dınlen ilk 12 haftayı atlat sonra ne yapıyorsan yap :) daha rahat olursun :)

çok sevındım canım :) folik asidini progestanını ıhmal etme :)

en kısa zamanda kalp atıslarını da göreceğinize emınım kendını yorma işten eve gidince

uzan dınlen ilk 12 haftayı atlat sonra ne yapıyorsan yap :) daha rahat olursun :)

bizde çok sevindik ablacım.sabahtan beri uğraştırdım seni ama:))hakkını helal et.evet sürekli dinlen dedi.ben dur diyene kadar ilaca devam edeceksin dedi.tekrar teşekkür ederim herşey için:nazar::1:çok mutluyum

bizde çok sevindik ablacım.sabahtan beri uğraştırdım seni ama:))hakkını helal et.evet sürekli dinlen dedi.ben dur diyene kadar ilaca devam edeceksin dedi.tekrar teşekkür ederim herşey için:nazar::1:çok mutluyum

estf. canım ne demek seve seve :) sen iyi ol da helal olsun :)

sen bana abla dıyosun ama senın yasın kaç ki :)

ben 24 yasındayım :)

ben çok büyüğüm ama sanırım senin bebiş var abla sayılırsın:))

YOK CANIM BENIM BEBEGIM IKI TANE OLDU AMA KAYBETTIM

İŞTE SIMDI TEKRAR HAMILEYIM KAN HASTALIGIM VAR BENIM BASKA MEVZU YANI

O YUZDEN SORUN YASIYYORUM GEBELIKLERIMDE :)

BEN DIYORUM BU HATUN BENDEN BÜYÜKTÜR DİYORUM :D :D :D

ABLAYI KALDIRALIM ARADAN EHEHEHE OKİ BEBEM :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

YOK CANIM BENIM BEBEGIM IKI TANE OLDU AMA KAYBETTIM

İŞTE SIMDI TEKRAR HAMILEYIM KAN HASTALIGIM VAR BENIM BASKA MEVZU YANI

O YUZDEN SORUN YASIYYORUM GEBELIKLERIMDE :)

BEN DIYORUM BU HATUN BENDEN BÜYÜKTÜR DİYORUM :D :D :D

ABLAYI KALDIRALIM ARADAN EHEHEHE OKİ BEBEM :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

tamam o zaman ben pınar:))inşallah bu defa sorun olmaz canım

Back
X