05.05.2022 transfer olanlar bekliyorum 🤰❤

05.05 2 blast transfer :) testim 15 mayısta bakalım ne olacak. Dün yattim dinlendim. Bugün icin doktorum unut ve kendini yormadan standart hayatına devam et psikoloji bu iste bas kural o yüzden unut dedi. Dedi ama unutulmuyorr bakalım bugünde bitti. Rabim en hayırlısı versin hepimize

05.05 2 blast transfer :) testim 15 mayısta bakalım ne olacak. Dün yattim dinlendim. Bugün icin doktorum unut ve kendini yormadan standart hayatına devam et psikoloji bu iste bas kural o yüzden unut dedi. Dedi ama unutulmuyorr bakalım bugünde bitti. Rabim en hayırlısı versin hepimize
Aaaa ne güzel beraber bekleyeyim 😍😍😍bende 2 gün uzandım. İşlerinde çarşambaya kadar rapor aldım. Bugün göğüs ağrısı başladı ve gazları var🤷‍♀️siziniz ilk transfer?embriyonun kalitesi biliyor musunuz??

05.05 2 blast transfer :) testim 15 mayısta bakalım ne olacak. Dün yattim dinlendim. Bugün icin doktorum unut ve kendini yormadan standart hayatına devam et psikoloji bu iste bas kural o yüzden unut dedi. Dedi ama unutulmuyorr bakalım bugünde bitti. Rabim en hayırlısı versin hepimizeerh

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun Ben de 5 Mayıs'ta transfer oldum fakat benim test tarihim 17 Mayıs.birde transfer günü sayılıyormu

Bende de gaz dışında hic bir belirti yok henüz ama olması içinde erken bence bu dönem belirti olmaz die düşünüyorum

Transfer sonrası neler yapıyorsunuz yatiyormususun sürekli .özel tükettiğini Z birşey varmı
Sadece ilk gun yattım. Doktorumda temponu düşürerek normal hayatına geri dön dedi. Evin icinde kendimi yormadan işlerimi yapıyorum,dışarı çıkıp biraz yürüyüşte yapıyorum. Özelliklede düşünmemeye çalışıyorum. Sadece şekerli şeyler tüketmiyorum. Bunuda doktorum söyledi

Sadece ilk gun yattım. Doktorumda temponu düşürerek normal hayatına geri dön dedi. Evin icinde kendimi yormadan işlerimi yapıyorum,dışarı çıkıp biraz yürüyüşte yapıyorum. Özelliklede düşünmemeye çalışıyorum. Sadece şekerli şeyler tüketmiyorum. Bunuda doktorum söyledi
Hayırlısı olsun hakkımızda

Back
X