05.05.2022 transfer olanlar bekliyorum 🤰❤

Sanki vakit durdu kendimde hep belirti arıyorum ama tabiki çok erken bunun için sürekli buralardayım kimde ne belirti olmuş onlara bakıyorum 😅
Ay bende valla ne yalan soyliyim yok bakmıyorum diyip.telefonu bırakıyorum 5 dakika sonra tekrar devam forumda belirti avına🤣

Sizler nasıl geçiriyorsunuz günleri kızlar yada geçiyor mu günler cok yavas sanki 🤦🏻‍♀️
Aynen çok yavaş 🤣🤣🤣tv izliyorum, yürüyüşe gittim 🤷‍♀️siz hangi ilaçları kullanıyorsanız??benim
3 progestan
1 coraspin
1 igne progestan dex
1 prograf
3 estrofem
1 decovit

Aynen çok yavaş 🤣🤣🤣tv izliyorum, yürüyüşe gittim 🤷‍♀️siz hangi ilaçları kullanıyorsanız??benim
3 progestan
1 coraspin
1 igne progestan dex
1 prograf
3 estrofem
1 decovit
3 progestan
3 gunde 1 clamara bant
1 corasprin
1 prednol
2 duphaston
Yarinda ignem var
T

Insallah üçümüz güzel haber alırız kızlar ❤testleri yapmaya düşünüyor musunuz? Ben ilk transferde erken başladım bu sefer çok rahatım

Idrar testi mi yani bugun bi heyecanlanip acaba mi dedim ama sonra vazgectim son gunu bekleyecegim sanırım. En hayırlısı olsun hepimiz icin

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun Ben de 5 Mayıs'ta transfer oldum fakat benim test tarihim 17 Mayıs.birde transfer günü sayılıyormu
Merhaba. Bende 28 nisan da dondurulmuş 2 adet 5. Gün embriyosu transferi yaptırdım. Transfer günü sayılmıyor diye biliyorum. Benim 9 Gün oldu hala bi belirti yok. Sadece belim ağrıyor. Allahim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Biraz evvel mutfakta çok ağladım. Kac gündür unutmuştum kafamı takmak istemiyorum ama düşündükçe hep dua ediyorum allahim nolur kucağıma almayı nasip et diye ağladım. Cunku çok yıprandım

Tws
Merhaba. Bende 28 nisan da dondurulmuş 2 adet 5. Gün embriyosu transferi yaptırdım. Transfer günü sayılmıyor diye biliyorum. Benim 9 Gün oldu hala bi belirti yok. Sadece belim ağrıyor. Allahim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Biraz evvel mutfakta çok ağladım. Kac gündür unutmuştum kafamı takmak istemiyorum ama düşündükçe hep dua ediyorum allahim nolur kucağıma almayı nasip et diye ağladım. Cunku çok yıprandı

Merhaba. Bende 28 nisan da dondurulmuş 2 adet 5. Gün embriyosu transferi yaptırdım. Transfer günü sayılmıyor diye biliyorum. Benim 9 Gün oldu hala bi belirti yok. Sadece belim ağrıyor. Allahim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Biraz evvel mutfakta çok ağladım. Kac gündür unutmuştum kafamı takmak istemiyorum ama düşündükçe hep dua ediyorum allahim nolur kucağıma almayı nasip et diye ağladım. Cunku çok yıprandım
Yaaa kıyamam sana niye ağladın uzme kendini eminim en dogrusu en güzeli en hayırlısı olacak hepimiz icin🙏 test ne zaman yaptiracaksin

Üzülmeyin test gününüz gelmiş ne zman yapacksnz

merhaba, benim de 2. denemem. 4 mayıs ta 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. ilk denemem yine 2 tane 3. Gün embriyosu idi ve ilkinde neredeyse hiç belirti görmedim ve tabi negatif oldu. Bu kez ise, bazen ağrılarım oluyor bazen sancilarim oluyor inşallah tutunuyorlardir 🙏 ilk 2 Gün çoğunlukla yattım ama sonrasında dışarı cikmalar oturmaya kalkmalar ufak tefek işler yapıyorum bir de dikkatsiz biriyim bazen unutuyorum anlik olarak. inşallah hepimiz olumlu sonuçlarımız alır ve paylaşırız 🤲

merhaba, benim de 2. denemem. 4 mayıs ta 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. ilk denemem yine 2 tane 3. Gün embriyosu idi ve ilkinde neredeyse hiç belirti görmedim ve tabi negatif oldu. Bu kez ise, bazen ağrılarım oluyor bazen sancilarim oluyor inşallah tutunuyorlardir 🙏 ilk 2 Gün çoğunlukla yattım ama sonrasında dışarı cikmalar oturmaya kalkmalar ufak tefek işler yapıyorum bir de dikkatsiz biriyim bazen unutuyorum anlik olarak. inşallah hepimiz olumlu sonuçlarımız alır ve paylaşırız 🤲
Merhaba hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz 🙏 bazen unutmak iyi oluyor bence
Hayırlı olsun hepimiz icin 🥰 bazen unutmak iyi oluyor diye düşünüyorum şartlayinca hem sürekli düşünüyor hem kendini dinliyor insan. Bakalım pespese olacak testlerimiz güzel haberler verelim insallah 🙏

Merhaba bende sizinle aynı tarihte ilk transferimi oldum 🙈 Çok streslıyım adet olacakmış gibi hissediyorum kızlar ağrı da değil ama başlayacak gibi ama sanırım ilaçlardan olması muhtemel değilmiş zaten belki de tutunmayla alakalıdır bilemiyorum 🙈 Size baya fazla ilaç vermişşer bana bir fitil progestan (korkulu rüyam çoğu maalesef geri geldiği için) bir de cyclo diye bi hap verdi doktorum. Beklemek çok zor ben bir de çok karamsar bi insanım olmayacak gibi hissediyoeum 🥹

Merhaba bende sizinle aynı tarihte ilk transferimi oldum 🙈 Çok streslıyım adet olacakmış gibi hissediyorum kızlar ağrı da değil ama başlayacak gibi ama sanırım ilaçlardan olması muhtemel değilmiş zaten belki de tutunmayla alakalıdır bilemiyorum 🙈 Size baya fazla ilaç vermişşer bana bir fitil progestan (korkulu rüyam çoğu maalesef geri geldiği için) bir de cyclo diye bi hap verdi doktorum. Beklemek çok zor ben bir de çok karamsar bi insanım olmayacak gibi hissediyoeum 🥹
Hepimizin şansı transferden sonra Yüzde 50 geri kalanı psikoloji :) karartmayın kendinizi Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler 🌸🙏

Bende 2 asilamamda olumsuz gördüğüm için bunda da olmayacak gibi geliyor.icimde tuhaf bir duygu var

Merhaba benim transferim 6 mayıs günü oldu 5 aa embriyom transfer oldu biraz bel ağrım var. Çok garip duygular transfer öncesi yumurta toplama vs her işlemde aşırı pozitif içimde bebek var gibi düşünen ben transfer sonrasında bütün olumsuzlukları hisseder oldum tez zamanda hayırlı sonucu alalım inşallah 🙏

Merhaba benim transferim 6 mayıs günü oldu 5 aa embriyom transfer oldu biraz bel ağrım var. Çok garip duygular transfer öncesi yumurta toplama vs her işlemde aşırı pozitif içimde bebek var gibi düşünen ben transfer sonrasında bütün olumsuzlukları hisseder oldum tez zamanda hayırlı sonucu alalım inşallah 🙏
Gerçekten bende öyleyim hep bi acaba vardı ama yine güle oynaya gitmiştim olcakdiye sonrasında içimde bi olumsuzluk hissi büyüdü. Bilmiyorum bide hasta olacak gibi hissettiğim içinde tetikliyo tabi bu hissi inşallah güzel olur herşey 🥹

Back
X