- Konu Sahibi KuzeyinGelini
-
Arkadaşım herşeyin hayırlısı diyelim..Bebeğin sata göre mi 39 haftalık yoksa ultrasona göre mi?merak ediyorum çünkü benimki 10 gün önden gidiyo da..
Bu arada benim ablamda yengemde sezeryan oldu ve sonrasında büyük ağrıları olmadı,tabiki herkesin bünyesi bir olmaz,korkma ve rahat ol,Sağlıcakla al bebeğini kucağına..
22 yaşımdayım senin gördüğün sancılı kadından 10 tane gördüm belki daha fazla ama bu normal doğum fikrimi değiştirmedi
doktorum sen normal doğum yaparsın inanıyorum dedi ve bekledim acele etmedim
(39. hafta erken 42.ye kadar bekleyebiliyolar) ben 41. haftada normal doğum yaptım
sancım gelmedi sadece 3cm açılmam vardı 2 saat suni sancı ve 2dk sonra oğlum kollarımda...
ben doğumdan önce sancı çektim sen doğumdan sonra çekeceksin
ve mecbur değilsin sezaryan olmaya keyfi yapıyorsun bunu
belki çok kolay bi doğumun olacak ve bunu sen engelliyorsun
keşke biraz daha bekleseydin
ilk doğumum ve bilmiyorum, o gücü kendimde görmüyorum.
yeterli ıkınamayıp bebeğime sıkıntı vermek istemiyorum.
doktorum biraz umutlu olsaydı normal konusunda belki yani bi derece zorlardım kendimi.
hayırlısı olsun.. yasemin hanımdı dimi senin dr un
elif sena cok güzel sana katılıyorum heryerde normal doğumu savunuyorsun gercekten güzel ama biraz abartmıyormusun sende bana kızma bende normal doğumdan sezeryana gecıs yapanlardanım pazar günü sezeryan olacağım ben yavrumu tehlıkeyemı atıyorum hayır onun hayatıylamı oynuyorum hayır kendımı tehlıkeyemı atıyorum hayır ben doğum serüvenım böyle olsun istıyorum o doğuma avaz avaz bağıra yırtına gıtmek istemıyorum buda benım ve nurcanla konustuğum ıcın söyluyorum onun doğum seklı nıye bu kadar sezeryan secenler olay oluyor anlamıs deyılım ıyı günler yazın ıcın tşkr yınede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?