07.04.2010 Ameliyat günümdüüür duyru

shatzim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
54
0
86
Niğde
[akannehir artık bi sona ulaşıyorum kızlar umarım mutlu son olur:Dpztsi tetkiklerimi yaptırıp çarsamba günü ankaraya gidiyorum.Nebil BOZDOĞAN'a burun estetiği ameliyatı oluyorumm simdiden bi telaş sardı hayırlısı bakalım ilgilenen arkadaslarla paylaşırım yaşadıklarımı.

ay canım hiç telaşlanma inan korkulacak hiç bişey yok tatlı heyecanlar bunlar zemuszemus inşallah burnun istediğin gibi olur kaydirigubbakcemile5

:) cnm umarim hersey gönlünce olur:):):)
simdiden cokkk cok gecmis olsun zemuszemus bizleri habersiz birakma olurmu olumunekankayizsmile

oooo sevindim. inşallah herşey istedğiğn gibi olur. şimdiden geçmiş olsun

cok saoğlun arkadaslar valla böyle böyle cesaretlendim yaklasık 2 aydır arastırıorm burda cevremde herkesn kafasını sisirdim artık ama hala sanki cok ani bi karar oldu gibi gelio:)istanbula karar vermiştim sonradan ankara yapınca biraz afalladım ama smdlk doktorumun yaklasımı cok güsel içimi rahatlatıo inş hersey böle gecer ben bu stresi yasıorum benden yardım isteyenlere mutlaka en doğru sekilde yardımcı olurum hadi bakalım hayırlısı

tatlım iki hastane ismi verdiler çağda olursam 3500 kozada olursam 3000 dediler ekip aynı ekipmiş ameliyata giren ama oda sayısı hastane konforu fln farklıymıs.ben karar vermedm daha gitmeden verir giderm nası olsa ikisnn yerini de bilmiorm:)

Amelıyattan cıktıktan sonra kus gıbı hafıf oldugun ıcın hastanenın konforu falan cokta onemlı dııl :) bol bol buz bulabılecegın bır hastane olsun yeter :)

tatlım iki hastane ismi verdiler çağda olursam 3500 kozada olursam 3000 dediler ekip aynı ekipmiş ameliyata giren ama oda sayısı hastane konforu fln farklıymıs.ben karar vermedm daha gitmeden verir giderm nası olsa ikisnn yerini de bilmiorm:)

şimdiden hayırlı olsun ve geçmiş olsun

nebil bey'e ben de eylül 2. haftası gibi olacağım bir terslik çıkmazsa,gerçekten çok iyi bir doktor ve sonuçları çok iyi..ben de cmt günü görüştüm,tasarım falan yaptık..valla ben gün sayıyorum..işim yoğun olduğu için izin alamıyorum..doğru bir karar verdin diye düşünüyorum..çünkü benim de araştırmadığım doktor kalmadı..sonuçları bizimle paylaşırsan çok sevinirim şutarafagitti inşallah herşey istediğin gibi olur Şeniz

özgeeeee naber?

burnun süper olmuş çok beğendim..malesef özel msj atamıyorum hala..o engebe dediğin şey..ki ben anlayamıyorum,masajla geçermiş,yaptıran bir arkadaşıma da olmuş,şimdi nasılsın,indi mi biraz daha şişlerin?

Iyıyım chelseacım burnum harıcındekı sıslıkler azcık kaldı ama o kemerımsı sey gıttıkce daha belırgınlesıp sınırımı bozuyo ama kalıcı olmadıgını bılıyorum Zuhtu Bey boyle bısey yapmaz sıslıktır dıyorum
Senınn amelıyat eylule kalmıs :( bende kasımdan berı ha su zaman ha bu zaman dedım 1 haftalık bır durgunlugu onceden farkedıp 2 gun ıcınde amelıay tarıhımı belırledım hıc bellı olmaz hem eylule kalsa bıle gec olsun guc olmasın

Back
X