Iyıyım chelseacım burnum harıcındekı sıslıkler azcık kaldı ama o kemerımsı sey gıttıkce daha belırgınlesıp sınırımı bozuyo ama kalıcı olmadıgını bılıyorum Zuhtu Bey boyle bısey yapmaz sıslıktır dıyorum
Senınn amelıyat eylule kalmısbende kasımdan berı ha su zaman ha bu zaman dedım 1 haftalık bır durgunlugu onceden farkedıp 2 gun ıcınde amelıay tarıhımı belırledım hıc bellı olmaz hem eylule kalsa bıle gec olsun guc olmasın
:) ya bırak onlar anlamazlar ya,son gün bile gel vazgeç demiştir eminim sana :)Hahha bu erkeklerın yorumları ve tepkılerı cok komık oluyo ama benım sevgılım ısrarla bı degısıklık goremedıgını soylerek benı kanser etme yolunda emın adımlarla ılerlıyor :)
Her ıste bı hayır wardır,gec olsun guc olmasın supper olsunda ekımde olsun
[akannehir artık bi sona ulaşıyorum kızlar umarım mutlu son olurpztsi tetkiklerimi yaptırıp çarsamba günü ankaraya gidiyorum.Nebil BOZDOĞAN'a burun estetiği ameliyatı oluyorumm simdiden bi telaş sardı hayırlısı bakalım ilgilenen arkadaslarla paylaşırım yaşadıklarımı.
cok saoğlun arkadaslar valla böyle böyle cesaretlendim yaklasık 2 aydır arastırıorm burda cevremde herkesn kafasını sisirdim artık ama hala sanki cok ani bi karar oldu gibi gelio:)istanbula karar vermiştim sonradan ankara yapınca biraz afalladım ama smdlk doktorumun yaklasımı cok güsel içimi rahatlatıo inş hersey böle gecer ben bu stresi yasıorum benden yardım isteyenlere mutlaka en doğru sekilde yardımcı olurum hadi bakalım hayırlısı
[akannehir artık bi sona ulaşıyorum kızlar umarım mutlu son olurpztsi tetkiklerimi yaptırıp çarsamba günü ankaraya gidiyorum.Nebil BOZDOĞAN'a burun estetiği ameliyatı oluyorumm simdiden bi telaş sardı hayırlısı bakalım ilgilenen arkadaslarla paylaşırım yaşadıklarımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?