07.04.2010 Ameliyat günümdüüür duyru

evet canım ya zühtü bey'in de sonuçları süper,muhakkak şişlikle alakalıdır,bi de baktıkça sana belirginleşiyomuş gibi geliyodur bak eminim,gittiğinde sor aynı şeyi öyleyecektir.sonuçta bi de şunu düşün,o deri hala hassas,bant izi bile olabilir belki..zamanla geçer eminim..ki inan belli bile olmuyo..

ben de bunrumun hergün daha da büyüdüğünü düşünüyorum mesela

evet ya,30 yıl böyle dolaşmışım eylüle kadar dolaşsam bişii olmaz..

bugün tasarımı eşime gösterdim,gözleri yerinden fırlayacaktı,bu ne ya dedi bambaşka biri olmuşsun :) dedim korkma böyle olmaz zaten :)

Hahha bu erkeklerın yorumları ve tepkılerı cok komık oluyo ama benım sevgılım ısrarla bı degısıklık goremedıgını soylerek benı kanser etme yolunda emın adımlarla ılerlıyor :)
Her ıste bı hayır wardır,gec olsun guc olmasın supper olsunda ekımde olsun

:) ya bırak onlar anlamazlar ya,son gün bile gel vazgeç demiştir eminim sana :)

benimki de diyo ki burnunda ne var anlamıyorum..tasarım fotosunu açtım,eski burnumun gölgesi vurmuş tamam mı duvara :) öyle kötü duruyo ki..işte bak dedim bu var burnumda :)

Hahhaa :) bıde doktorlar nasıl cekıyosa burun oldugundanda kotu cıkıyo ewet babam gel bak araba alalım sana boswer dıyo yoldayız amelıyata gıdıyoruz dusun
Odaya cıktım amelıyat onlugunu gıydım ben amelıyata gırıyorum dıyorum bak 2 yıl dıyo 2 yıl daha bekle soz ozaman ben yaptırcam dıyo

Ama kandıramadılar benı sonuc olarak 2sının suankı yorumlarıda pek ıc acıcı dııl ama beklıyorum bı otusun su burnum ozaman konusun dıcem :)

schatzim nasil karar verdin ?? bende yurtdisinda yasiyom ama karar veremedim tam ama emre beyi düsünüyorum .. ne guzel korkakk deilsinnnnhihoyyyt

canim senin iyi haberlerini 4 gözle bekliyoruz korkma iste yani benim gibi korkkak olma git ve bitir su isi:) ama fotolarinii mutlaka görmek istiyorum canim simdiden seni tebrik ediyor vede gecmis olsun diliyorumzemuszemus

umarım herşey gönlünce olur ve güzel bir operasyon geçirirsin bende çok istiyorum,şimdiden geçmiş olsun

acelyam cnm nası bi karar verdm sölim mi bgi kere ameliyat olup olmamk istediğine kesn karar veriosn ağrısı sızısı şişi neyse göze alıosan sora doktor secimine kalıo iş ben sadellah karunu istemiştim basta ama istanbul uzak die ankara olsun dedik ve arastrdm nebil beyde karar kıldım.sonucları güsel ama benim karaımı etkileyen doktorun kendisi oluo cnk hangi doktora gidersen git senn burnunun nası bişe olcağını bilemezsn ama doktorun tavrını sevdiysen en azından 1 0 önde demektir.ben bi de özellkle sehirdısında olduğum için ve pimpirikli biri oldugum için takipçi ve ilgili bi doktor istedm ameliyat ettm parayı aldım tamam havasına bürünen kendini büyük bişi hastayı da aciz bişi sanan doktorlar ne olursa olsun burnum cok güzel olcaksa bile ameliyat olmayacagm doktorlardır.Nebil bey smdlik cok iyi ilgili biras sağlık problemim var onlara fln cok dikkat edior en azından masada kalmıcama inanıorumböle olunca karar veriverdmalkisalkisalkisdediğiim gibi umarım burnum güzel olur nası bişi cıkcaını bilmesem de doktorumun iyi olduğunu biliyorum o yüzden içim rahat zatn ameliyattan önce bilenebilecek tek sey bu

şimdiden geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz..

cnmmmmmmmmmmmmmmm acaip bi korku vardır içinde şimdi biliyorummmm ama hiç boşuna korkup panikleme inan okdr kolay bi amlytkiiiii herşey bitince anlıycaksın:)yarınnn güzel bi burnun olcak düşünsene süper bşy kendine güvenin gelcekkkkk :):):)hadi bakalımmm güzel haberlerle dönnn hemen:)

:) ayy ne guzel bır burna sahıp olcaksın 1 gun sonra
Bende heyecan yapmıstım:)
Ama cok guzel bı heyecan ınsallah bıran once atlatıp hemen ıyılesırsın.
Dolaba buz stogu yapmaya basla buz cok onemlıı

inşallah güzel olur ya yrn aksamüstü olcam bi de o saate kadar beklemek yol fln da stres yapıor beni.bi ben smd kendimi nezle gibi hissediorum ameliyattan bi gün önce:)bişi olur mu ki ya

Doktorunu bı ara sor bence amelıay oncesı kullandıgın ılaclarda onemlı kafana gore bısey ıcme bak bende bugun ıse gıtmedım cok kotu grıp oldum bı cay tarıf edıım onu yap ıc ınanılmaz ıse yarıyo ama ıcmek bıraz zor :)

1 corba kasıgı falan nane
Yarım cay kasıgı kara bıber
Yarım lımon suyu ve lımonun kabugu
1 bardak su
Bunları bı cezvede azcık kaynak sonrada ıcıne
1-2 damla sırke ve varsa bı cay kasıgıda bal koyarak karıstır bıraz yakıyo ama sıcak ıcmek gerek

:)tamam canm saol yapıcam smd ama aksamda dısarı cıkcaz arkadaslarm ben ve eski burnum son kez:)sıkı giyineyim bari.ya burnum akarken ameliat olur mu ya?eer gecmezse yrna kadar gerci sabah kötüydm smd iiyim aman ertelenmesin bi de iice stress olurum

Hafıf bı durum warsa ertelenmez belkı ama bayaa bayaa grıpsen ertelenır. Aksam dıkkat et kendıne alkol ve sıgarada kullanıyomusun bılmıorum ama yasak amelıyat ıncesınde

yok canım ikisini de kullanmıorum cok sükür:)smd kalın kalın giyiniorm saclarımı iice kurup öle cıkıorum:)cok saol cnm bakalım noolcam beeeeeeenmafoldumben

Ayy bende heyecanladım nolduysa bana :) heyecanda guzel bısey zaten korkulacakta hııc bısey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…