arkdaslar carsamba aksam 8de girdm 12de cıktım ameliaattn suan cok zor yazıorum basımı eğemiorum.gözümn içi kan oldu yüzüm sis dudaklarımı kapatamıorum göz kapaklarım mosmor 3.gün bgn gecsn die bekliorm sizinde böle miydi yaa napcam bi fikri olan var mı?burnumdan bişi anlasılmıo sis oldu i.in salı alçılar cıkana kadar sabretces artık
arkdaslar carsamba aksam 8de girdm 12de cıktım ameliaattn suan cok zor yazıorum basımı eğemiorum.gözümn içi kan oldu yüzüm sis dudaklarımı kapatamıorum göz kapaklarım mosmor 3.gün bgn gecsn die bekliorm sizinde böle miydi yaa napcam bi fikri olan var mı?burnumdan bişi anlasılmıo sis oldu i.in salı alçılar cıkana kadar sabretces artık
:)sende bölemiydin ameliattan önce?bide 23ünde kuzenmn nişanı var o zaman kadar gecmesi lazım morluklarn flncnm ya sen ankarada yasıomusun ben tunalı hilmide klinik o yakınlarda istediğim kremleri alacaım eczaneler bulabilrim di mi?coppertone alcam baskaaa tretin fln alcam bi de aktar var mı oralarda:)kaybolmayalım da
öle ya ama cok zor su durumda sabretmek gözümün içinn kanlı olması cok kötü yaa daha kötü görünüo off allahım su evreleri bi an önce atlatsam yrn diil soraki gün alçı alıncak bakalım
insallah cnım insallah smd en azından sağ sağlim cıktıma sükrediorm o kadar narkoz fln yedk yani bundan srnsı kolay diorum ama yine de bekliemiorm işte.sürekli yatmaktn sırtım ağrıdı sen cok hareket edio muydun ben korkuorum ya zonklar gibi oluo.bi de bi krem sürüorm dikişlere ama tam süremiorm sürdüüm de akıo gidio ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?