- Konu Sahibi pamukprensesim_
-
Canımmm tüm yeni doğanlar sarılık oluyor merak etme, ışın tedavisi işe yarıyor sen gönlünü ferah tut... Ben de hazırladım kendimi sarılık için pazartesi kavuşçaz oğlumla ama kesin sarılık olacak tüm bebekler oluyor aslında ama bazısı ışın tedavisi olmadan atlatamıyor. Bazıları hemen atlatıyor. Sana dua ediyorum bitanem korkma :teselli:
bitanem keske sende hizmet hastanesınde yapsaydın ne bılırdın bu kadar sorun yasıcağını camının ıcı keske uyandırsaydın ben kendıme geldiğmde cocuk doktoru bir dakıka yanlız bırakmadı her saat bası geldı nasılız annesı her saat bası bıkmadan geldıler ıkı kısı ılgılendı uyanmamasına gelınce burnuna dokununca dizlerını oksayınca uyanıyo bızım prenseste uyanmadı zorla uyandırdım hep az az hep emdi allahım sağlıkla sıhatle eve gelmeyı kısmet etsın cok uzuldum nurcancımDeryacım, gözün aydın tekrar.
ben kötüyüm bugün.
oğlum sarılık oldu, hergün topuktan kan alındı ve şimdi hastaneye bıraktım yavrumu
ışın tedavisi olacakmış bu gece.
saatlerdir ağlıyorum :::
onu bırakıp eli boş çıkmak hastaneden....
kıyafetlerini de verdiler elime...
Allah'ım kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin.
hastanede bırakmadılar beni.
süt sağıp verdim, ağlaya ağlaya.
şimdi bile ağlıyorum.
kokusu burnumda.
ellerimden aldılar kokusu.
yarını iple çekiyorum.
bakamadım ona diye kahroluyorum.
inşallah kızın iyidir.
bol bol emzir diyorlar, ilk zamanlar uyudu hep emmedi, uyandırmak zordu.
şimdi de emiyo ama ne bileyim yaaa ::
dua edin yavruma.
Nbr tatlım nal gidio bebisle hayat? Biz annemdeyiz 40'imiz çıkana kadar. Evimi özledim. Esimin telden giriyorum nete. Sahur vakti. Hep aklimdasiniz. Valla bak yalan değil. Oğlumun sarılık degeri 24saat sabit kaldığı için yükselmesi kolay değil dedi doktor. Ama hep korku var icimde, uzun süre uyuyor bazen, yüreğim ağzımda yani. İns siz iyisinizdir. Kızını op yerime. Görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?