1+1 ev ve bebek

Odanızda besige yer olsa ilknikibyil idare edebilirdiniz. İki yıl anne yani beşik sonraki bir yıl aynı oda farklı beşik yeterli olurdu. Ama üç yaş ve devamında hem ebeveyn hem çocuk için ayrı oda şart. Geceleri herkesin kaliteli uyuması ve güvenli ayrılma için. Yani Bebek olursa eninde sonunda ona da oda olacak bir eve tasinmaniz gerekecek. Odanızda besige yer olsa hamilelikle dört yıla yakın vaktiniz olurdu. Ama şu durumda hamilelikle taşınmayı düşünmeniz gerekecek gibi duruyor

Bugün hamilelik olsa 9 ay gebelik + 18 ay falan aynı odada kalabilirsiniz atla deve değil. En az 2 2,5 seneniz var taşınmaya gibi hesap edebilirsiniz.

Bugün hamilelik olsa 9 ay gebelik + 18 ay falan aynı odada kalabilirsiniz atla deve değil. En az 2 2,5 seneniz var taşınmaya gibi hesap edebilirsiniz.
Düşününce oldukça uzun bir zaman varmış aslında ama daha hamile olmadan sanki yarın doğuracakmışım gibi düşünüp duruyorum. gerçi şimdiden doğmamış çocuğumun 30 yaşını bile hayal ediyorum bu durum normal mi

En azından gecmısde elinizdeki parayı değerlendirip en uygun olanı yapıp bir ev sahibi olmuşsunuz . Sıfırdan bir ev almaktan daha rahat olur bunu satıp üstüne eklemesi

Evett bir tanıdığımız kiler odası yapmıştı bu şekilde ve çok hoş olmuştu. Benim yemek masamı kaldırmam gerekir. Ama neden olmasın değerlendirilebilir
Amaan boş ver yemek masasını, sen bu fikri bir düşün
ileride okul çağı yaklaşınca bahçeye de ağaç ev yaparsınız birlikte

Biz de 1+1 ev aldık 3+1 de kirada oturuyoruz bence en mantıklısı böyle yapmak kenarda birikim yoksa hem bebek hem yeni ev masrafı zor olur

Evinizin taban oturumu nedir , arsası kaç metre kare?

Bulunduğunuz belediyeye gidip, gerekli izin ve ne yapılabilir diye sorarsanız eğer uygunsa kendileri çiziyorlar.

Yasal olduğu için de ( onların belirttiği şekilde yapıldığı sürece) ceza falan ödemezsiniz.

Sahil kasabasıysa kış da sert geçmiyordur aslında balkonu kapatıp çocuk odası yapmanız olmaz mı ki? Bahçeli olması da avantaj çocuk için. 1 artı 1 de çocukla olmaz bence ama balkona yalıtım ve kalorifer desteği verseniz odaya dönmez mi ki?

Kızım doğmadan çok büyük paralar harcamdan odasını (beşik, gardolap ve çekmece) aldım. Beşik ve bizim yanımızda yattı. Ama hep kendine ait bir odası vardı.

Ben küçükken salonda yattığım için kızımın odası olsun istedim. Ama benim evim 3+1 kocaman bir evdi.

Belediye ile görüşüp evi genişletme işini hakkında fikir alabilirsiniz. Orada mutluysanız önce dener olmadığı yerde taşınırsınız.

Yani şöyle hamilelik ve çocuğun 1 yasini gecmesi derken zaten koskoca 2, belki 3 yıl var önünüzde. 1 yasini gecesiye kadar beşiği sizin odadan perdeyle/tulle ayirirsiniz, sonrasında da evi satıp yeni bir yer bakarsınız.

Aslında elimizdeki mevcut imkanlarla yaşamayı öğrensin sıpa
Ev fotoğrafda ki gibiymiş(apt değil) balkonu duvarla ördürüp pencere koyup odaya cevirilmez mi doğal gaz varsa petekte konur .

1+1 evde cocuk büyütenler var zaten odası ha deyince ayrılmıyor ki.sizin eviniz müstakilmiş balkonu değerlendirin bence.

Oyun alanı içinde salonda ki yemek masasını kaldırabilirsiniz yemek olayı bir şekilde halolur.

Belediyenin ruhsat servisi ile bir görüşün. Bazı ilçelerde ekstra%10 müştemilat hakkı oluyor, binaya bitişik de yapabiliyorsunuz.
Böyle bir hakkınız varsa müştemilat ekletip, birleştirirsiniz, çok da güzel olur...

Konu sahibi bende aynı fikirdeyim gayet mantıklı

Ev kaç metrekare? Bence müstakil bahçeli bi evden vazgeçmeyin, çatı katı çıkabilirsiniz bu şekilde yapan çok kişi var izinlerinde zor alındığını sanmam, yukarı iki oda bi banyo koyarsınız mis gibi, mimarlar zaten ayarlıyor merdivenini vs diğer seçenekte balkon büyükse örülüp odaya çevrilebilir, zaten bahçeniz var balkon vazgeçilebilir geldi o yüzden.
Oda her türlü şart kızım 3 yaşında ve şimden benim odama gidelim diyor arkadaşı geldiğinde yani kendide ister dillenince öncesinde çok gerek olmuyor açıkcası, zaten zırt pırt kalkıyosun yanında olması daha rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…