1-2 gün içinde regl olmazsam ameliyatım iptal olucak:(

melisandra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
42
14
88
ya kızlar kafayı sıyırıcam. güç bela 15 ağustosa burun estetiği için gün almıştım. ayın 1inde aradılar 15 haziranda boşluk var öne çekelim mi dediler, çekin dedim. regl durumumu sordular. regl olmakla ameliyatın alakası olduğunu da bilmiyordum, meğer öyleymiş. benim adetim hiç düzenli değildir ama son 1-2 aydır 9unda oluyor diye hatırlıyordum. o yüzden 15i uygun gibi göründü. kredimi çektim paramı, herşeyimi hazırladım, ama gel gör ki regl olmuyorum bir türlü. ya ameliyat günü olursa, herşey planlanmışken öyle bir ihtimalle karşılaşıcam diye çok korkuyorum son 15 gün asprin, hormon ilacı filan kullanma dedi doktorun asistanı. bu durumda söktürücü ya da geciktirici de kullanmadım kendiliğinden olsun dedim ama nafile. bir öneriniz var mı: (((

Merhabalarr, öncelikle umarım her şey yolunda gider, bende iki gün sonra ameliyat olacağım Allah izin verirse eğer. İlk ameliyatım için bende tarih aldığım zaman 3 hafta bekledim gittim tahlillerimi yaptırdım son 3 gün kala tahlil sonuçlarımda kan değerlerim düşük çıktı hgm 9 yani. Bu değerlerle ameliyat yaparım ama kan takmam gerekirse takarım dedi doktorum, bende hiç bir bilgi olmadığı için tamam dedim ama içimi kemiren bir şey vardı, takvime baktığımda adet tarihim ameliyattan bir gün sonrasını gösterdiğini fark ettim, peki bu kansızlıkla birlikte problem olur mu diye sorduğun zaman olacağını söyledi, adetliyken hiç bir şekilde ameliyat yapamayacağından bahsetti, keşke ilk tarih verirken belirtseydiniz dedim ve çok bozuldum, okulumu düzenimi her şeyimi ona göre ayarlamıştım çünkü.. Sonuç olarak adet olursam ameliyatı iptal edicez dedi ve eve gönderdi beni, eve geldiğim zaman ise beklenen oldu ve erken adet oldum ameliyat iptal edildi, gittim doktorla konuştum paramı geri aldım o doktorla konum kapandı. Daha sonra bir çok doktor araştırdım konuştum ve bir çok bilgi edindim.

Genel bilgi olarak her doktor farklıdır ve bu açıya farklı bakar. Kan değerleriniz normalse eğer adetli olmanın ameliyata bir sakıncası yok ancak hasta o dönem gergin huzursuz mutsuz olursa diye doktorlar yapmak istemiyor, adet öncesi 2-3 gün daha sıkıntılı bir dönem dedi bir doktor bana, çünkü vucut kendini kanama için hazırlıyor ve bu dönemde ameliyat edildiğinde hastada daha çok kanama meydana geliyor ve buda daha çok morluk olmasına geç iyileşmesine neden oluyor diyor.. Kimi doktor psikolojik açıyı düşünüyor kimi doktor o dönemde damarların büzülmesi az olduğu için kanama daha fazla diye rahat çalışamıyor ve bu yüzden istemiyor, sonuç olarak sizin ameliyat olacağınız doktor için hangisi önemliyse onu dikkate alın derim, biraz uzun oldu sevgiyle kalın.

öncelikle mesajınız için teşekkür ederim. asistanı adetin son gününe denk gelse sıkıntı olmaz ama mens döneminde doktor kesinlikle ameliyat yapmıyor dedi. benimki zaten 2-3 gün sürüyor. yani pazar günü bile olsa, şansım var diye düşünüyorum. pazartesi tahliller için gidicektim hastaneye. ben istanbulda da oturmuyorum tekirdağdayım. müdürümden izin aldım pazartesi için, birlikte gideceğim arkdşımı ayarladım, paramı ayarladım ama işte asıl olması gereken şey bir türlü gerçekleşmiyor. psikolojik olarak günlerdir karnım ağrıyor gibi hissediyorum o derece yani ya işin kötü tarafı zaman kalmadı, hani asistanını arasam ileri tarihte olan biriyle yer değişimi yapsam ama kim kabul eder ki pat diye 2-3 gün sonra ameliyat olmayı, herkes ayarlamıştır kendini. poff

Ben 2. Günü oldum hiçte sorun olmadı sana neden böyle bir şey dediler anlamadım. Doktorum biraz ağrın olabilir demişti hatta iyi bile oldu regl ağrısı çok çekiyorum serumlar sayesinde onu bile hissetmedim.

Onceden olsaydı 1-2 hafta onceden belki tarlusal kullanirdin adet olmak icin ama 2 gubde ide yaramaz. 1 hafta yutuyorsun. 1 hafta icin adet okuyorsun bana anlatilana gore.

Ben 2. Günü oldum hiçte sorun olmadı sana neden böyle bir şey dediler anlamadım. Doktorum biraz ağrın olabilir demişti hatta iyi bile oldu regl ağrısı çok çekiyorum serumlar sayesinde onu bile hissetmedim.

barış çakır o dönemde ameliyat yapmıyormuş malesef..son günü olsa belki ama ilk günlerinde hayatta yapmaz. ya zaten benimki 2-3 günde bitiyor..pazar günü bile olsa ameliyat şansım hala var ama nasıl riske atiyim. asistanıyla görüşüp ileri tarihe aldırıcam sanırım bilemiyorum

Onceden olsaydı 1-2 hafta onceden belki tarlusal kullanirdin adet olmak icin ama 2 gubde ide yaramaz. 1 hafta yutuyorsun. 1 hafta icin adet okuyorsun bana anlatilana gore.

son 15 gün ilaç yasakmış o yüzden birşey kullanmadım daha doğrusu zamanında regl olurum diye düşünmüştüm ama evdeki hesap çarşıya uymadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…