Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim kuzenimin başına gelmişti. tekrar ameliyat oldu esteworl, fatih peker. çok güzel oldu şimdi.
Anladim canim. Simdi iyiyse sorun yok :) bende cok olmak istiyorum ama tekrari olur diye korkuyorum![]()
1sene geçti sağlığım açısından daha iyiyim tabi .burun deliğim çok küçüktü genişletildi.ve bunun yanı sıra hafif kemer törpülendi ve biraz kısaldı burnum yani ucundaki fazlalık gitti.ama benim burnum daha ince uzundu,önden memnundum yandan rahatsız ediyordu.şimdiyse yandan çok güzel ama önden daha genişledi gibi geliyo banabiraz şişlik olabilir hala ama ben 1sene dolunca süper olur sanmıştım.acaba şişliğin geçip daha incelmesi için napabilirim?yeniden ameliyat da olmak istemiyorum..fikri olan var mı ?veya bu tarz bişey yaşayan?:18:
1sene geçti sağlığım açısından daha iyiyim tabi .burun deliğim çok küçüktü genişletildi.ve bunun yanı sıra hafif kemer törpülendi ve biraz kısaldı burnum yani ucundaki fazlalık gitti.ama benim burnum daha ince uzundu,önden memnundum yandan rahatsız ediyordu.şimdiyse yandan çok güzel ama önden daha genişledi gibi geliyo banabiraz şişlik olabilir hala ama ben 1sene dolunca süper olur sanmıştım.acaba şişliğin geçip daha incelmesi için napabilirim?yeniden ameliyat da olmak istemiyorum..fikri olan var mı ?veya bu tarz bişey yaşayan?:18:
Ben hayatta kalkışamam böyle birşeye burun çok önemli ama gerçekten rahatsız olan birine de hak veriyorum...Ama neyle karşılaşacağın ve sonrası çok önemli bence.
Bir arkadaşım yaptırdı ve şuan gerçekten çok kötü hem estetik olduğu çok belli hem de resmen incelip düştü burnu ki çok araştırıp çok iyi bir doktora yaptırmasına rağmen
O yüzden çok çok iyi araştırıp,çok güvenilir sonrasında da yaptığı işin arkasında durabilecek bir doktor bulmanı öneririm.