- 4 Aralık 2011
- 331
- 2
- 68
ben ameliyat olalı tam 2 yıl doluyor ocak ayı sonunda.hep zamanla değişecek diye bekledim.hem burun içi kemik et problemi vardı hem de estetik oldu.eski hali uzunca bir burundu ve sol tarafında göze yakın kısmında hafif bir kemik çıkıntısı vardı.şimdiki hali ise normal uzunlukta bir burun ama hiç kalkıklığı filan yok birde çıkıntıyı almış ama oraya ne koyduysa burun kökünde genişlik var şu an ve burnun tam ortasında ise enine bir çizgi var ki elleyince orada burun 2 kısma ayrılmış olarak geliyor eleevet kimse estetik demez ama bence bu ameliyatın başarısı değil çünkü kimse burnun güzel de demez hele de bazı ışıklarda öyle kötü bir hal alıyor ki(mağaza ışıklarında )resmen kum saati görüntüsü var kök kısmı geniş ortada dar uca doğru tekrar genişliyor.2 yıl bekledim eh artık bunmdan sonra da değişeceği yok ocak ayı sonunda tekrar hgideceğim dr a bakalım ne diyecek tekrar ameliyat olmak istemiyordum ama bir ömür bunu kafaya takmak da istemiyorum ...
peki şimdi nasıl burnun sağlık açısından ve görünüş olarak.ben de gidecem tekrardan doktora.foto koyabilir misin .özelden de koyuluyomuş foto ben küçük bi foto koydum ama seni de merak ettim?