Ben de oldu adete yakın 1.20 çıktı adet olacağım günün öncesi gecesi hatta 0 çıktı adet günüm baktırdım 28 çıktıArkadaşlar öncelikle yeni evliyim acele etmeyin diyeceğinizi biliyorum.acelemiz yok ne zaman isterse gelsin ilk olunca kim anne olmak istemez ki .anne olmaya karar verdim 33 yaşındayım . Kan 1.20 çıktı şimdi adet olmadım pazatesi veya salı bir haftq sonra test versem sizce olur mu yükselir mi negatif dedi ..ama okuduğum kadarıyla çok insan da oyle sonuç olup sonra test yapıp hamiş kalmış
Sonuç hamilemisinBen de oldu adete yakın 1.20 çıktı adet olacağım günün öncesi gecesi hatta 0 çıktı adet günüm baktırdım 28 çıktı
evet hamileydim dördündü ay bitiyor şuanSonuç hamilemisin
5 gün gecikti olsaydım şimdi adet beşinci gün olmuş oluyor olacaktiKimseye kendinizi açıklamak zorunda değilsiniz yahu, istiyorsanız istiyorsunuzdur.
Geç döllenme varsa yükselebilir. Şu an reglniz kaç gün gecikti?
Bence bi 1 hafta daha kadar bekleyin. Gelmezse bi daha verin. Hayırlısı olsun5 gün gecikti olsaydım şimdi adet beşinci gün olmuş oluyor olacakti
Öyle ypcgimBence bi 1 hafta daha kadar bekleyin. Gelmezse bi daha verin. Hayırlısı olsun
Tmdir cnmadetler 1 hafta erken yada geç gelebilir beklemede kal.
Adet sancısı çekip olmam gerekirken olmadım normalde böyle olmazdı.direk olurdum geç olsam da üstüne olmadım Ara ara migdem az bulantı oluyir nedenadetler 1 hafta erken yada geç gelebilir beklemede kal.
Adete yakın dediğiniz yani kaç gün kala yaptırdınız testiBen de oldu adete yakın 1.20 çıktı adet olacağım günün öncesi gecesi hatta 0 çıktı adet günüm baktırdım 28 çıktı
Canm bir hafta sonra Gine ver 1.20 çıkmıştı olmaz denildi okudum 1.20 iki haftalik olabilir olmaya bilir ve ben hamiledim ama 6 hafta kalbi durmuş üç hafta bebek ölü yasadim kurtaj oldim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?