1.20 degerim

pelinbjk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2023
154
42
28
35
Arkadaşlar öncelikle yeni evliyim acele etmeyin diyeceğinizi biliyorum.acelemiz yok ne zaman isterse gelsin ilk olunca kim anne olmak istemez ki .anne olmaya karar verdim 33 yaşındayım . Kan 1.20 çıktı şimdi adet olmadım pazatesi veya salı bir haftq sonra test versem sizce olur mu yükselir mi negatif dedi ..ama okuduğum kadarıyla çok insan da oyle sonuç olup sonra test yapıp hamiş kalmış

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-10-02-32-22-067_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2023-08-10-02-32-22-067_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 56
Arkadaşlar öncelikle yeni evliyim acele etmeyin diyeceğinizi biliyorum.acelemiz yok ne zaman isterse gelsin ilk olunca kim anne olmak istemez ki .anne olmaya karar verdim 33 yaşındayım . Kan 1.20 çıktı şimdi adet olmadım pazatesi veya salı bir haftq sonra test versem sizce olur mu yükselir mi negatif dedi ..ama okuduğum kadarıyla çok insan da oyle sonuç olup sonra test yapıp hamiş kalmış
Ben de oldu adete yakın 1.20 çıktı adet olacağım günün öncesi gecesi hatta 0 çıktı adet günüm baktırdım 28 çıktı

Kimseye kendinizi açıklamak zorunda değilsiniz yahu, istiyorsanız istiyorsunuzdur.

Geç döllenme varsa yükselebilir. Şu an reglniz kaç gün gecikti?

Ya benim adetim geçmedi yani yarın olmam lazım ama bugün kahverengi Bi lekelenmeler gördüm bugün kan testi yaptirdim sonuç 1.20 çıktı sizce hamile olabilirmiyim

Bende ilk 1.20 çıktı bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim yane şöyle cikabilirde cikmayabilirde hamileliğin yeni başlamış olabilir olmayabilir beklemen lazim

Bende ilk 1.20 çıktı bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim yane şöyle cikabilirde cikmayabilirde hamileliğin yeni başlamış olabilir olmayabilir beklemen lazim
P pelinbjk merhaba adetime 4-5 gün var kan verdim 1.20 çoktı ama yanında < bu işaret var sizdede < işaret varmıydı acaba

P pelinbjk merhaba adetime 4-5 gün var kan verdim 1.20 çoktı ama yanında < bu işaret var sizdede < işaret varmıydı acaba
Canm bir hafta sonra Gine ver 1.20 çıkmıştı olmaz denildi okudum 1.20 iki haftalik olabilir olmaya bilir ve ben hamiledim ama 6 hafta kalbi durmuş üç hafta bebek ölü yasadim kurtaj oldim .

Back
X