- Konu Sahibi ladyagmur1
-
Yok 1 haftadır gün içinde ara ara batıyor sol kasığımda özellikleBence belirti canım batma hiç geçmediyse bişeyler olmuş olabilir
Haklısın ama kış ayında 1 bardak zor su içen biriyim sıvı çok tuketmiyorumVallahi canım suyu çok içen biriysen sık idrar konusunda yorum yapamiycam ben çok su içiyorum o yzuden sık idrara çıkıyorum kasık ağrısı genelde belirti diyorlar ama işte insan hayal kırıklığına uğramak istemiyor böyle şeylerle umitlenip
Umarım hamilesindir güzel haberler vermeni bekliyorum bende de değişik bir belirti olursa guncelleme yapacağımHaklısın ama kış ayında 1 bardak zor su içen biriyim sıvı çok tuketmiyorum
Üç gün kaldıysa erken gebelik yap istersen 3 güne kadar %99 doğru sonuç veriyor gebelik testleri. İstemsizce Vücudumuzu çok gereksiz dinliyoruz bu süreçte olmayınca da hayal kırıklığı oluyorYok 1 haftadır gün içinde ara ara batıyor sol kasığımda özellikle
Umarım Rabbim bizlere nasip eder inşallah aslında birtane kızım var ama kaç aydır ikinci için uğraşıyoruz ama yok yani bir sorun olmasından korkuyorum ama dediğim gibi kasığımdaki ağrı batma beni suphelendiriyor birde çocuğum erken kalkiyor önceden böyle olmazdım ama gözümu açamıyorum resmen öyle uyku çöküyor gün içindeUmarım hamilesindir güzel haberler vermeni bekliyorum bende de değişik bir belirti olursa guncelleme yapacağım
Benimde yumurtlama gününden sonra sol kasık şiddetli ağrıdı yürütmeyecek derecede şuan hiç akıntım yok ama dedigin gibi iç çamaşırım hep ıslak oluyor uyku hali yok ama çok esniyorum sanki kaç gündür uykumu alamamış gibi yatsam.uyuyamiyorum şuan sadece alt karın ve kasıklarda Ağrı hissediyorum özellikle ayakta durunca kasıklarıma birşeyler batıyor gibi göğüs uclarim açıyor birde ayak bileklerim sızlıyorAkıntım çok ama yoğun değil sulu İç öamaşırımı günlük değiştiriyorum Bende sol kasıkta batma var ilişkiden iki gün sonra başladı hala devam ediyor herkes ateş ölçüyor diye ben de ölçüyorum normalde 36.2 filan olurdu bugün 36.9 ölçtüm hep. Bi de erken uykum geliyor. Chat gpt bu kadar zamanda belirti yaşayamayacağını söylüyor ama bu forumdaki kadınlar hep yaşamış. Bilmiyorum yani. Sende ne belirtiler var canım
Bazı testler yanıltıcı olabildiği için internetten güvenilir marka sipariş verdim yarın gelir ilk işim o olucak zaten dua edin inşallah hepimiz hayırlı haberi alırızÜç gün kaldıysa erken gebelik yap istersen 3 güne kadar %99 doğru sonuç veriyor gebelik testleri. İstemsizce Vücudumuzu çok gereksiz dinliyoruz bu süreçte olmayınca da hayal kırıklığı oluyorbenim 3 gün kalsaydı yapmıştım çoktan bekleyemiyorum…
Umarım Rabbim bizlere nasip eder inşallah aslında birtane kızım var ama kaç aydır ikinci için uğraşıyoruz ama yok yani bir sorun olmasından korkuyorum ama dediğim gibi kasığımdaki ağrı batma beni suphelendiriyor birde çocuğum erken kalkiyor önceden böyle olmazdım ama gözümu açamıyorum resmen öyle uyku çöküyor gün i
Ay canım inşallah beklediğin o haberi görürsün bizi de haberdar etBazı testler yanıltıcı olabildiği için internetten güvenilir marka sipariş verdim yarın gelir ilk işim o olucak zaten dua edin inşallah hepimiz hayırlı haberi alırız
Ya birde çok sacma gelicek ama çorap giymeme rağmen ayaklarım üşüyor ve buz gibi normalde hiç böyle değil acaba regli den önce oluyormuBenimde yumurtlama gününden sonra sol kasık şiddetli ağrıdı yürütmeyecek derecede şuan hiç akıntım yok ama dedigin gibi iç çamaşırım hep ıslak oluyor uyku hali yok ama çok esniyorum sanki kaç gündür uykumu alamamış gibi yatsam.uyuyamiyorum şuan sadece alt karın ve kasıklarda Ağrı hissediyorum özellikle ayakta durunca kasıklarıma birşeyler batıyor gibi göğüs uclarim açıyor birde ayak bileklerim sızlıyor
çoğubende de var göğüs haricinde ama ben ovulasyon dönemi harici bu kadar batma ve doluluk hissi yaşamamıştım garip geliyorBenimde yumurtlama gününden sonra sol kasık şiddetli ağrıdı yürütmeyecek derecede şuan hiç akıntım yok ama dedigin gibi iç çamaşırım hep ıslak oluyor uyku hali yok ama çok esniyorum sanki kaç gündür uykumu alamamış gibi yatsam.uyuyamiyorum şuan sadece alt karın ve kasıklarda Ağrı hissediyorum özellikle ayakta durunca kasıklarıma birşeyler batıyor gibi göğüs uclarim açıyor birde ayak bileklerim sızlıyor
Hem regl belirtisi hem de gebelik belirtisi olabilir canım daha önce reglden önce böyle bişey yaşamadıysan hamilelikten dolayı olabilir. Psikolojik de olabilir geçen ay belirtilerime göre kesin hamile olmalıydım ben ama maalesefYa birde çok sacma gelicek ama çorap giymeme rağmen ayaklarım üşüyor ve buz gibi normalde hiç böyle değil acaba regli den önce oluyormu
Çok kafaya takıyoruz ya gerçekten ne kadar kendime diyorum takma diye ama öyle olmuyor heyecan korku hayal kırıklığı çok kötü oluyor yaHem regl belirtisi hem de gebelik belirtisi olabilir canım daha önce reglden önce böyle bişey yaşamadıysan hamilelikten dolayı olabilir. Psikolojik de olabilir geçen ay belirtilerime göre kesin hamile olmalıydım ben ama maalesef
Maalesef canım artık gecikme olmadan hiçbir şey yapmak istemiyorum bakalım dayanabilirsemÇok kafaya takıyoruz ya gerçekten ne kadar kendime diyorum takma diye ama öyle olmuyor heyecan korku hayal kırıklığı çok kötü oluyor ya
İnşallah hayırlı haberi alırız hep birlikte haberdar et sendeMaalesef canım artık gecikme olmadan hiçbir şey yapmak istemiyorum bakalım dayanabilirsem
Bende normalde bu kadar Ağrı yaşamıyorum bu ay ovislasyon döneminden sonra inanılmaz bir ağrı vardı bilmiyorum ya herşeyi de buna bağlamak doğru değil üzülen taraf biz oluyoruz gün sonuçoğubende de var göğüs haricinde ama ben ovulasyon dönemi harici bu kadar batma ve doluluk hissi yaşamamıştım garip geliyor
Valla içimde bir umut var anlattıklarına göre canım özellikle tek taraflı batma oluyorsa büyük bir belirtiymiş buBende normalde bu kadar Ağrı yaşamıyorum bu ay ovislasyon döneminden sonra inanılmaz bir ağrı vardı bilmiyorum ya herşeyi de buna bağlamak doğru değil üzülen taraf biz oluyoruz gün sonu
Ay umarım.olmustur gerçekten o kadar çok istiyorum ki dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin AllahValla içimde bir umut var anlattıklarına göre canım özellikle tek taraflı batma oluyorsa büyük bir belirtiymiş bu
Canım merhaba dün konuşmanın etkisinde mi kaldım bilmiyroum ama rüyamda test yapiyordum anında çift çizgiyi goruyordum rüyasında görüp hamile olanlar varmış inşallah doğru çıkarValla içimde bir umut var anlattıklarına göre canım özellikle tek taraflı batma oluyorsa büyük bir belirtiymiş bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?