1.5 ay olmuş evet evi ayırma süremi de koyarsam yaklaşık 4 ay oluyor. bir salaklık yaptım sosyal medyanın birinden profiline baktım birini bulmuş kadeh kaldırmışlar,battaniyenin altında film izliyorlar romatizm dolu dakikaları ölümsüzleştirmişler.adam kurmuş hayatını. ilk incindiğim evimdi bardaklarım eşyalarım herseyimi suan başkasının kullandığını görmekti. Niye yaralandım niye ağladım saatlerce o fotolara bakıp bakıp.Ben mi çok salaktım bir bavulla çekip gittim o evden. Kimin olduğunu bile bilmediğim eşyaların içinde buldum kendimi eğreti gibiyim,göçebe gibiyim.Ait değilim hiçbirseye hiçbiyere.Çok üzülüyorum,çok yaralıyım birçok arkadaşında dediği gibi ne zaman gecicek bu ağırlık.Bizler normal insanlar olamazmıyız artık.''bizler'' derken bile bizleri yani boşanmış kadınları farklı bir katagoriye koyan mantığa kızan ben bunu kendi kendime niye yapıyorum.Sizce kendi kendime aklımca dürüstmü davranıyorum...Kendi kendime konuşur oldum kendi kendimi sakinleştirmeye başladım..Derler ya sağ elimi sol elimle kendim tutar oldum..Ruhum hastalanıyor hissediyorum...