Yaaaa tatlım takılma o sosyal medya olaylarına. Hem sen niye takip ediyorsun bu herifi....
Ben boşandığımda eski eşim müdürdü, altında arabası, bankada bok gibi parası ve süper bi maaşı vardı. Bi tek arabamı alabildim, altınlarımı bile çaldı sen düşün.
Ohoooo sosyal medyada mutluluk aşk sarhoşluğu ailesiyle iğrenç yorumlu fotoğrafları... 3 ay takip ettim senin gibi içim kavrula kavrula. Sonra bir gün dedim ki, ben geri zekalı mıyım neden takip ediyorum bu adamı??? Üstelik sürekli bana laf çakan nispet yapan biri utanmadan bana yaşattıklarına... bıçak gibi kestim o gün... o gün bugündür de bakmam 3 seneye yaklaştı.
Ne zaman ki kendim için yeni bir hayata başlamaya karar verdim... önce yaralarımı sardım... 6 ay sonra hayatımın aşkıyla tanıştım ve 1 sene içinde evlendik... o kendini aciz ve dünyanın en zavallı insanı hisseden ben, acısı asla geçmeyecek sanan ben, işinde beklemediği başarılara ulaşmış, hayatının aşkını bulmuş, nefesini takip edecek kadar aşık bir adamla evlenmiş dünyanın en huzurlu aşk dolu kadınıyım.
Dip not: O pisliğe ne olduğunu evlenmeden 5-6 ay önce duydum... tesadüfen asla kendi çabam değil, ben onu gömmüştüm. O süpersonik işini maaşını yüzkızartıcı şekilde kaybetmiş, 6-7dır iş bulamamış, bulduğunda da düşük bir pozisyonla asla yaşamam dediği şehre taşınmış, parası varken el üstünde tutam ailesinin desteğini iş kaybıyla kaybetmiş bir adamdı. O sosyal medya pozları eminim duruyordu, yiyorsa bu halini de koysun. Ahahahaha... takılma o pozlara ve kes at bakma bebeğim. Cidden belki senin de hayatının altı üstünden güzel olacak nereden biliyorsun? Sadece değişime ayak uydur, direnme teslim ol. Hayat en güzel bahçelerini gösterecek sana.