1.5 ay oldu boşandım çok yanlızım çokkk...

Nıye hep kadınlar evden gıdıyır bende onu anlamıyorum. Bavulla cıkması gereken O ydu. Sacma sacma davranıp sonra uzuluyorsunuz.

O ileri derece umutsuz vaka manyağın ne diye sosyal medyasına bakıyorsun ki?
Boşver eşyaymış falan
Canını kurtarmana şükürler olsun:dua:

O adamla çikan kadina olsa olsa acimalisiniz bence , sonucta ne poh olduğunu en iyi siz biliyorsunuz...
Fotoğraf konusuna da aldanmayin, benim icinde uyuşturucudan dayağa eve bakmamaya kadar birsürü sorunu olan evliliğinden kurtulmaya calisan arkadaşim bugün faceden 'canim aşkimin süprizi' diye paylaşim yapmiş. Adama tekmeyi atacaği güne gün sayiyordu-ben de manevi olarak destek oluyordum. Ama görünce şok oldum ve bir kez daha anladim ki sosyal dünya yalan..
O muhtemelen sizin de goreceginizi bildiginden herkese acik nispet fotolari paylaşmiştir- acimadi kiiii,acimadi kiii- yapmaya calismistir cocuk gibi...
Bence kendinizi üzmeyin,sıfırdan yeni bir dünya kurun. Ayağa kalkin-prangasiz ayaklarinizla dans etmeye çalişin
Allah ikinizin de yüzünü güldürsün-şu saatten sonra...

Genelde hep oyle olur. Kadin kendini toparlayana kadar aglar, sonra da daha guclu ayaga kalkar. Erkekse kadeh tokusturup mutluluk pozlari paylasir ilk zamanlar. Sonra kadin guclendikce erkek dibe batar.
Nedense anlattiklarin hic yabanci gelmedi. Merak etme bir sure sonra dibe battigi gunleri de gorursun.
Sana tavsiyem onu takibi birak. Bu hep geriye goturur seni. Acin yeni. Kullenmesine izin ver. Bu da hemen olmaz. Zamana ihtiyacin var. Bu sure zarfinda kendinle mesgul ol. Yeniden kendini tani.
Baska bir sehirde yeni bir hayat ve yalnizlik duygusu agkatmis seni. Oysa onunlayken de yalniz degil miydin? Yalnizlik yalniz olmak degildir. Etrafinda birsuru insan varken de insan kendini yalniz hissedebilir.
Esyalara takilma. Esya dedigin nedir ki? Onemli olan huzur. Daha iyilerini alirsin. Allah saglik huzur versin. Birak simdi doya doya bekarligini yasasin. Aglayacagi gunler gelecek merak etme. Ama sen bisver ne zaman aglayacak diye bekleme. Yeni yasamina odaklan ve enerjini onun uzerinden cek. Cunku senden aldigi enerjiyle besleniyor o simdi.

1.5 ay olmuş evet evi ayırma süremi de koyarsam yaklaşık 4 ay oluyor. bir salaklık yaptım sosyal medyanın birinden profiline baktım birini bulmuş kadeh kaldırmışlar,battaniyenin altında film izliyorlar romatizm dolu dakikaları ölümsüzleştirmişler.adam kurmuş hayatını. ilk incindiğim evimdi bardaklarım eşyalarım herseyimi suan başkasının kullandığını görmekti. Niye yaralandım niye ağladım saatlerce o fotolara bakıp bakıp.Ben mi çok salaktım bir bavulla çekip gittim o evden. Kimin olduğunu bile bilmediğim eşyaların içinde buldum kendimi eğreti gibiyim,göçebe gibiyim.Ait değilim hiçbirseye hiçbiyere.Çok üzülüyorum,çok yaralıyım birçok arkadaşında dediği gibi ne zaman gecicek bu ağırlık.Bizler normal insanlar olamazmıyız artık.''bizler'' derken bile bizleri yani boşanmış kadınları farklı bir katagoriye koyan mantığa kızan ben bunu kendi kendime niye yapıyorum.Sizce kendi kendime aklımca dürüstmü davranıyorum...Kendi kendime konuşur oldum kendi kendimi sakinleştirmeye başladım..Derler ya sağ elimi sol elimle kendim tutar oldum..Ruhum hastalanıyor hissediyorum...
Ayni sekilde bende gjysilerimi ve oglumu aldim cektim kapiyi ciktim. 17 sene olacak. Zaman herseyin ilaci. Sonrada guleceksin iyiki de ayrilmisim diyeceksin. Hayat herseye ragmen yinede guzel..

Arkaniza baktiginiza gore kizsaniz da eski esinizi seviyormussunuz sanirim. Cocugunuz yok muydu? Cocuk olunca bavulu alip cikmak zor gelir gibi dusunuyorum.
Eger sizinle eski esiniz arasinda aldatmaya ragmen duygusal bir bag vardiysa, ani hareket etmeden bir kez daha dusunseydiniz keske. Cunku simdi de yalnizim diye yakiniyorsunuz.
Umarim hayat size dogruyu ve mutlulugu gosterir. Zaman her seyin ilacidir.

Yaaaa tatlım takılma o sosyal medya olaylarına. Hem sen niye takip ediyorsun bu herifi....
Ben boşandığımda eski eşim müdürdü, altında arabası, bankada bok gibi parası ve süper bi maaşı vardı. Bi tek arabamı alabildim, altınlarımı bile çaldı sen düşün.
Ohoooo sosyal medyada mutluluk aşk sarhoşluğu ailesiyle iğrenç yorumlu fotoğrafları... 3 ay takip ettim senin gibi içim kavrula kavrula. Sonra bir gün dedim ki, ben geri zekalı mıyım neden takip ediyorum bu adamı??? Üstelik sürekli bana laf çakan nispet yapan biri utanmadan bana yaşattıklarına... bıçak gibi kestim o gün... o gün bugündür de bakmam 3 seneye yaklaştı.
Ne zaman ki kendim için yeni bir hayata başlamaya karar verdim... önce yaralarımı sardım... 6 ay sonra hayatımın aşkıyla tanıştım ve 1 sene içinde evlendik... o kendini aciz ve dünyanın en zavallı insanı hisseden ben, acısı asla geçmeyecek sanan ben, işinde beklemediği başarılara ulaşmış, hayatının aşkını bulmuş, nefesini takip edecek kadar aşık bir adamla evlenmiş dünyanın en huzurlu aşk dolu kadınıyım.
Dip not: O pisliğe ne olduğunu evlenmeden 5-6 ay önce duydum... tesadüfen asla kendi çabam değil, ben onu gömmüştüm. O süpersonik işini maaşını yüzkızartıcı şekilde kaybetmiş, 6-7dır iş bulamamış, bulduğunda da düşük bir pozisyonla asla yaşamam dediği şehre taşınmış, parası varken el üstünde tutam ailesinin desteğini iş kaybıyla kaybetmiş bir adamdı. O sosyal medya pozları eminim duruyordu, yiyorsa bu halini de koysun. Ahahahaha... takılma o pozlara ve kes at bakma bebeğim. Cidden belki senin de hayatının altı üstünden güzel olacak nereden biliyorsun? Sadece değişime ayak uydur, direnme teslim ol. Hayat en güzel bahçelerini gösterecek sana.

Back
X