• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.5 ayda 5 kg vereceğim.

tabiki öyle bişi olmayacak :)
istediklerimizden azar azar yiyeceğiz ve spora devam edeceğiz:)
gecenin 2 sinde sevgi pıtırcığı oldum ya:d

tabiki öyle bişi olmayacak :)
istediklerimizden azar azar yiyeceğiz ve spora devam edeceğiz:)
gecenin 2 sinde sevgi pıtırcığı oldum ya:d

ben öyle olamıyorum ki zayıfladıktan sonra psikologluk olabilirim :9: çok ugrasmak da bozuyo insanın psikolojisini işte :9:

ben öyle olamıyorum ki zayıfladıktan sonra psikologluk olabilirim :9: çok ugrasmak da bozuyo insanın psikolojisini işte :9:

benim de pek sağlıklı değil çok kısa zaman var üstelik sizden daha çok kilom var:(
ama inanmak başarmanın yarısıdır diyebiliriz :) hem ramazan bitiince daha çok asılacağız bu işe :)

benim de pek sağlıklı değil çok kısa zaman var üstelik sizden daha çok kilom var:(
ama inanmak başarmanın yarısıdır diyebiliriz :) hem ramazan bitiince daha çok asılacağız bu işe :)

inşallah :( ben biraz ramazan sayesinde irademi güçlendirmiştim şimdi nolur bilemiyorum. tamam gece gece moral bozmak yok zayıflıcaz çıtır kızlar olcaz mankenlerden neyimiz eksik

inşallah :( ben biraz ramazan sayesinde irademi güçlendirmiştim şimdi nolur bilemiyorum. tamam gece gece moral bozmak yok zayıflıcaz çıtır kızlar olcaz mankenlerden neyimiz eksik

vayy be :)
bende tam tersi ramazan diye nasıl yedim nasıl yedim :)
daha yeni eskiye döndüm salata yoğurtla besleniyorum :)
mankenlerde kimmiş be burda sekersi varken ooo :)

vayy be :)
bende tam tersi ramazan diye nasıl yedim nasıl yedim :)
daha yeni eskiye döndüm salata yoğurtla besleniyorum :)
mankenlerde kimmiş be burda sekersi varken ooo :)

ay o mankenler gibi olmam imkansız benim kemiklerim çok iri :59:

ben kışın pilates yaptım.ramazan öncede 3 hafta kadar step :) o yüzden hani pek zorlamadı beni sadece dakika başı hareket değiştirmesi beni benden alıyor :D
ama hatun gerçekten iyi:)

ben kışın pilates yaptım.ramazan öncede 3 hafta kadar step :) o yüzden hani pek zorlamadı beni sadece dakika başı hareket değiştirmesi beni benden alıyor :D
ama hatun gerçekten iyi:)

evet çok şirin bi kadın :) ben de spor yapıyodum ama kardıyo yapmamıştım kalbim fena atıyodu :)

Iftar: kucuk bi kasede yarim kase corba
Iki parca tavuk gogsu izgara ( uc tane oldugu halde en fazla bu kadar yiyebildim)
Iki kasik bulgur pilavi
6-7 tane patates kizartmasi
Bir hurma
Ayran

Cok gibi geldi gozume suan yerken oyle degildi halbuki :( simdi de sutlac yicem anlasildi bugun sahurda meyveyle gecistircem tek avuntum 1 haftayi geckindir kacamak yapmiyodum bi de eve giderken yurucem toplarim artik heralde bugunu :(

sahurdan önce 2 fındık 2 kuru kayısı
sahur: bir yumurta beyazı, 3-4 dilim karpuz, 2 yemek kaşıgı yogurt

sahurdan önce 2 fındık 2 kuru kayısı
sahur: bir yumurta beyazı, 3-4 dilim karpuz, 2 yemek kaşıgı yogurt

gayet güzel :)

iftar: yoğurt salata su ve bi kaç çatal peynir
sahura kadar olan sürede: bir fincan yeşilçay ve 1 avuç kadar fındık
sahur: meyveli mısır gevrekli yoğurt :)

Son düzenleme:
Back
X