kızlar nerelerdesiniz uyanamadınız mı hadi gün başladı
sekersi ilk defa erkenden uyandı.neyse efendim kuru kayısılarımı yedim ama onları bile tiksinerek yedim dünden sonra.boşuna demiyolarmış kilo vermeniz durursa yada yavaşlarsa bigün kusana kadar yiyin zaten bi daha yiyemiceksiniz diye.ve şuan canım hiçbişey yemek istemiyo hele tatlı bişey aman allahım gözüm görmesin hala midem bulanıyo.
neyse açtım leslie 2 mili.açtım ama hala gözlerim yarı kapanık

zaten o leslie denen kadının konuşmasına da ifrit oluyorum.kulaklıgı taktım müzik açtım kadının sesi de kıstım oh ilk defa eglendim keşke 3 mili yapsaymışım dedim.bitirdiğimde gözlerim açılmıştı
ara vermeden jillian level3ün son gününü yaptım dün yapamamıştım.ve vucudum ısındıgı için neredeyse hepsini tam yaptım.size de tavsiye ederim bunu hiç değilse 1 mille biraz ısının sonra jilliana geçin jillianın başındaki ısınma hareketleri yetmiyor.
duşumu aldım ve şuan çok enerjiğim birazdan kahvaltı edicem.bir yumurta salatalık domates cay bu kadar olcak sadece zaten dahasını yemeye halim yok

tartıdaki rakam pek iç açıcı olmasa da yarın düzelir umarım
akşam da tekrar jillian yapmayı düşünüyorum vaktim olursa o da bugunun sporu olcak.bugun biraz az beslenmeye çalışcam.zaten diyorum ya yemeye halim yok
dün söz verdik kızlar unutmayın bugun telafi edicez dünü tekrar eski moralimize geri dönelim.