Evet dediğin oldu ablacım, orada tartılınca buradakinden yarım kilo farketti ve yağ oranım da o kadar fazla değilmiş ve gerçekten yine hırslandım. İnşallah bakalım devam edeceğim yediklerime de bayağı dikkat edeceğim bu sefer...
Kesinlikle kaçamaklara artık yer vermiyorum hayatımda.
Bu fotoğraf hayatımı kurtardı resmen
Spor salonuna gittim. Tartıda 63.5 çıktım. Yağ oranım da 22.6 çıktı en son şubatta ölçtürmüştüm ve 26ydı. Kilo veremesem bile yağdan gitmeyi istiyorum artık. Yediklerime çok dikkat edeceğim.
Sabah kahvaltısında yarım dilim çavdarlı köy ekmeği, 1 yumurta, 1 kk peynir, 2 zeytin, domates ve şekersiz çay. Artık yumurta her gün yemeyeceğim. Sonra spora gittim birkaç saat geçti üstünden kahvaltımın. Jillian'da yaptığım hareketlere bayağı benziyor kardiyosu da var, kollar için ağırlık, bacaklar ve kalça için ağırlıklı çalışmalar falan. Eve geldim yarım saat oldu,
yarım kase nesfit vardı azıcık, 3 yk yoğurtla karıştırıp yedim. Yeşilçayı da içeceğim bol bol metabolizmamın çalışması için her şeyi yapacağım. Salonda aynaya falan baktım da sabah boşa üzülmüşüm duruşum bile değişmiş kiloluyken kambur dururdum dik duramazdım artık dimdik duruyorum.