• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.5 ayda 5 kg vereceğim.

gunaydııın :27:

8 buçuk: 1 kuru kayısı
9 buçuk: yogurt karışımı
10: 1 mürdüm eriği
11 kahvaltı: bir yumurta,2 zeytin, 1 kepekli galeta, salata domates,3 kuru üzüm

Son düzenleme:
Yok saldırma değil de ben artık bıkkıntı geldi istediğimi yiyememekten :26:

aynen ben de artık istediğim kiloya gelip yeni cicilerime kavuşmak istiyorum :27: 15 günde ne kadar mümkün olcak bilmiyorum ama ne kadar olursa artık orada kilo veremem çünkü :( ama ben tatile gittim ara verdim diyete falan ya şuan iyi durumdayım biraz daha
1 tane magnum mini antep fıstıklı yiyorum şu an. 156 kaloriymiş, sporda yakarım diye :D

ay çok azmış canım magnum istiyodu ama çok kalorilidir diye yiyemiyodum minisinden yiyim bari bi ara :27:

aynen ben de artık istediğim kiloya gelip yeni cicilerime kavuşmak istiyorum :27: 15 günde ne kadar mümkün olcak bilmiyorum ama ne kadar olursa artık orada kilo veremem çünkü :( ama ben tatile gittim ara verdim diyete falan ya şuan iyi durumdayım biraz daha

15 günde 2 buçuk kilo verdim ben :D bi 2 buçuk daha versem iyi olacak işte

15 günde 2 buçuk kilo verdim ben :D bi 2 buçuk daha versem iyi olacak işte

eğer kilo vermem durmadıysa sorun regl olmamsa eğer oldum ve rahatlıcagımı düşünüyorum belki şuana kadar veremediğim kilolar gider hemen 4 kilo gitsin istiyorum 15 günde.belki normal değil ama diyorum ya şu ana kadar veremedim sorundan ötürü belki şimdi hızlı gider. inşallah öyle olur ya :(

bu arada hala zayıflamışım gibi gelmiyo ama herkes daha verme kilo diyo nereye kadar böyle olcak bilmiyorum :27:

bu arada regl döneminde metabolizma hızlı çalışır diyolar kaçamak yapmıyorum bakalım 1 hafta sonunda kaç kilo gidicek gerçekten hızlımı görcez:27:

2de: yogurt karışımı
3 buçukta: 1 kepekli galeta, 5kuru üzüm, bir orta domatesin yarısı

bu arada regl döneminde metabolizma hızlı çalışır diyolar kaçamak yapmıyorum bakalım 1 hafta sonunda kaç kilo gidicek gerçekten hızlımı görcez:27:
benim hiç çalışmıyor regl döneminde şişiyorum sadece :9:
eğer kilo vermem durmadıysa sorun regl olmamsa eğer oldum ve rahatlıcagımı düşünüyorum belki şuana kadar veremediğim kilolar gider hemen 4 kilo gitsin istiyorum 15 günde.belki normal değil ama diyorum ya şu ana kadar veremedim sorundan ötürü belki şimdi hızlı gider. inşallah öyle olur ya :(

bu arada hala zayıflamışım gibi gelmiyo ama herkes daha verme kilo diyo nereye kadar böyle olcak bilmiyorum :27:

valla ben kaçamak yapıyorum yani artık dayanacak gibi değilim bıkarsam spora da gitmem diyet de yalan olur:9:

7 veya 8 yk bezelye yemeği, 2 yk sade pirinç pilavı, 1 tavuk butu, 1 bardak light kola, domates-salatalık
Bugün spora hiç gidesim yok o yüzden evde mekik çekip bisiklete bineceğim ve dumbell yapacağım.
Bugün aldığım toplam kalori, 666 kalori. Meyve falan da yerim daha sonra büyük ihtimalle :)

Son düzenleme:
5 buçuk:yogurt karışımı
6: fırında yapılan patlıcanlı biberli domatesli türlüden 6 kaşık,1 kepekli galeta, 1 salata, yarım domates

9:1 kuru kayısı
9 buçuk: yogurt karışımı
10 buçuk:1 kırmızı erik
11 buçuk kahvaltı: 1 yumurta, 1 kepekli galeta, 5 kuru üzüm, salatalık domates 1 biber

evde kepek ekmeği yoktu bu yüzden 2 dilim beyaz ekmek yemek zorunda kaldım. 1 yumurta, 1 kk peynir, 2 zeytin, domates, salatalık ve şekersiz çay

2de:yogurt karışımı
3 buçukta:2 dilim karpuz, 1 kepekli galeta,5 kuru üzüm

sonra gözümü dolaptaki sütlü tatlıya diktim :27: kaşıgın ucuyla aldım ama allahtan tadı hoşuma gitmedi de yemedim sonra mutfaktan koşarak uzaklaştım :27:

Son düzenleme:
5 buçuk: yogurt karışımı
6: 5-6 kaşık zeytinyaglı bamya, 2 kasık domatesli pilav, 2 dilim karpuz,1 salatalık

Bugün doğum günüm olduğu için yemeği dışarda yedik o yüzden bugün diyetime ara veriyorum pasta da yiyeceğim çünkü menü paylaşımı yapamayacağım :9:

8 buçuk:2 kuru kayısı
10: 1 erik, 3 dilim karpuz
11 kahvaltı: bir yumurta, bir kepekli galeta,5 kuru üzüm, salatalık domates 1 biber

Back
X