1,5 aylık bebeğim ve üniversite

Valla 15 gunlik kizimi anneme birakip okila gittim. El kadar bebe konusunda kolay kolay kimseye güven olmaz ama bence eve kamera takip evde bakılsa daha kolay olur.
Çok uzun benden ayrı kalmayacak mı? Kreşe bıraksam en uzun ders günüm 4 saat, hocalardan izin de alsam 3 saate çıkarım ve bebeğim uyanana kadar yanına gitmiş olurum. Siz ne kadar süre bırakıyordunuz?

Hocalarla tek tek konusun ve bebeginizle girin derslere.. dilediginizde cikabilirsinz de hem,size biraz tolerans gosterirler. Akliniz bebekte olarak derslere girseniz krese birakip,size yarari da olmaz hem..
Belki de halinize aciyip sadece imza atip cikmaniza da razi olur hocalar.. bence bebegi yaninizdan.ayirmayin..
Keske bakabilcek birileri olsaydi. Ilk 3 ay farkinda olmuyor bebek,ama farketmeye basladikca anneyi istyor daha sonralari. Hic degilse 2 ay bakabilirdi belki biri :/

Çok uzun benden ayrı kalmayacak mı? Kreşe bıraksam en uzun ders günüm 4 saat, hocalardan izin de alsam 3 saate çıkarım ve bebeğim uyanana kadar yanına gitmiş olurum. Siz ne kadar süre bırakıyordunuz?

Yol ve dersler uzundu bazen 6 saati filan buluyordu trafil varsa dahada uzardi. Benim avantajim arkadaslarimdi cok yardim ettiler. Ama annem olmasa gitmezdim. 2 aylik.bebekle okulda yapamazsiniz onumuz kis zavalli hasta olur yollarda perisan olur.

Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Tüm hocalarla konuştum . Bir tanesi hariç hepsi eğer yapabiliyorsam sadece sınavlara girerek gecebilecegimi söylediler. Zaten dersler benim gördüğüm konular inşallah sorun olmaz. O bir tanesine de bebegimle girecegiz. Çok çok sağolun yorumlarınız için..

Bilgisayar mühendisliğinde derslerin coğuna devam zorunluluğu yoktur, ist ünisinde hele daha çok yoktur populaşyondan dolayı. Mutlaka bölümünüzü bitirin bebeğiniz için 4500-6000 bin ile işe başlayacaksınız, üstelik yurtdışı tecrübeniz de var. cocugunuz için mutlaka bir çare bulup okuyun.

Sizin adınıza sevindim.
Bizim üniversitemizde bir arkadaşımız ve bebeği vardı. Bakıcısı ile saati uymadıgından, bebeği bir hocanın dersine sokmak zorunda kaldı 1 ay boyunca. İşin garibi 60 kişilik sınıfta hoca hiçbir zaman fark etmedi.
Bebiş huysuzlandıgı zaman, nasıl lisede telefon çalardı hoca duymasın diye öksürül krizleri başlardı.
Hahh bebek huysuzlanıp ağladığında aynı şekilde.
50 kız 10 erkek öksürük sınıfta.

Ne güzel bi 60 kişiymişsiniz siz:)))) helal olsun

Ay çok hoş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…