1.5 aylık bebek kıpırdarmı??

ccaaddee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
187
1
96
İstanbul
mrb kızlar 1.5 aylık hamişimmm....sanki ara sıra kıpırtı hissediyorum....annem kıpırdamaz diyo ama ben anlamadım bu içimdeki kıpırtı neeeeee acaba????CADIARZU

mümkün değil kıpırdamaz o daha fındık kadar bir şey. bebeğin hareketlerini en erken 19. 20. haftalarda hissedebilirsin

tatlım ya ikinci bebeğim bu ikinci gebeliklerde erken hissediliyomuşş ne bilimmm ve karnımı görsenizzz kocaman beş aylık gibi...

mrb kızlar 1.5 aylık hamişimmm....sanki ara sıra kıpırtı hissediyorum....annem kıpırdamaz diyo ama ben anlamadım bu içimdeki kıpırtı neeeeee acaba????CADIARZU
annem erkek kardeşlerimde 40 günlük iken oynadıklarını hissetiğini söylemişti.erkek çocuklar daha çabuk şekil alır ve oynarmış..yani o kıpırtı bebişin olabilir.zemuszemus bende annemin yalancısıyım:)

Canım öncelikle hayırlı olsun bebişin bebekler erkek bile olsa okadar ufakken oynamazlar yani oynasalarda hissedemezsin ama bende hissetmiştim doktora sorduğumda bağırsak hareketide olabilir ama içerde bir çalışma olduğunu unutma gelişmekte olan bir canlı var onun pıtırtıları oalbilir dedi yani hareketleri olmasada gelişmesini hissedebilirsin demişti hareket etmesede büyüdüğünü hissetmen bence çok özel bi his

hissettiğin şeyler ya qaz
yada bebeğin yerleştiği ve qelişmeye başladığı için
minik kasılmalardır...
ama hareketini şimdiden hissetmen imkansız canım
henüz çok erkenn

canim su an oynamaz ikinci bebek olsa bile ,bikeresinde hamile degildim ozamanlar bebisde istemiyordum karnimda sanki bebek var gibi tekmeler atiliyor gibi ben bi korkmusdum hamilemiyim diye doktora kostum bebek degil korkma karninda bos hava var dedi :)))

ben 22 ye girdim hala bişey hissetmiyorum yaa:((çok üzülüyorum

canım bır doktoruna anlatsan bu durumu hem ıcın rahat eder...

canım bana mı yazdın tam anlayamadım ama üstüme alınarak cevap yazıyorum.geçen hafta gittim dr da sordu hissetmiyorum bişey dedim,şaşırdı o da bu haftalarda artık hissetmen lazım dedi,ultrasonda baktı gayet iyi her şey dedi.ciddi bir kabızlık sorunu yaşıyorum ve karnımda sürekli gaz var,sanırım gaz hareketlerinden ayıtrt edemiyorum bebişimi,ama çok istiyorum artık onu içimde hissedebilmeyi.

imkansız kıpırdamaz. daha bir pirinç kadarken nasıl kıpırdayabilir ki? ne elleri ne ayakları var garibin:)

ben 23+3 günlük hamileyim ben hissetmiyorum hareketlerini sağlıklı olmasına rağmen yahu bu nasıl oluo da hissedilio imkansız bişyy ... dha bebiş çok küçük kii benim bile bazen hissettigim kıpırdamalar bagırsaklarımışş dktor öle öledi boshayallersmile

imkansız kıpırdamaz. daha bir pirinç kadarken nasıl kıpırdayabilir ki? ne elleri ne ayakları var garibin:)

olur mu zonox ? Ben de 9 haftaligim. Dun doktorum hareket etmesini bekledi goreyim die. Hareket edio minicik minicik:) Ama hissetmek mumkun degil tabii su an. Dr da ztn 5 aydan sonra hissedilir dedi.

Back
X