- 7 Ağustos 2025
- 85
- 109
- 8
- 19
- Konu Sahibi heybenkimmmm
Merhaba . Yerleştirmeler daha açıklanmadı ama benim içim kıpır kıpır. Hem korkuyorum nasıl yapacağım nasıl alışacağım diye hem de heyecanlıyım yeni bir hayat. Ben üniversiteyi biraz gözümde büyütüyorum. Tek şansım o sonuçta . Ascilik gelecek( konya ali akkanat myo ) yüksek ihtimalle . Okulum hoşuma gitti onunla bir sıkıntım yok . Ama ben üniversitede glow up geçirmek istiyorum. Spora gitmek , makyaj yapmayı öğrenmek... Ben hayatımda hiç pizza hamburger yemedim , fondöten bile sürmedim suratıma 20 yaşındayım. Ve yaşıtlarımdan çok geri hissediyorum kendimi. Erkek çocuğu gibi büyütüldüm. Kız gibi hissetmiyorum kendimi. Saçlarımı hep topuz yapardım, simsiyah giyinirdim... Yani uzattım gene şunu sormak istiyorum. Bana üniversite tavsiyeleriniz neler ? Kendimi nasıl değiştirebilirim? Dikkat etmem gereken şeyler neler ? Kyk yurdundan da çok korkuyorum. Nasıl yapacağım diye . Benim kulaklarım ağır duyuyor . Duş veya tuvalette seslenirler duyamam . Sabah alarm duymuyorum. Uykum da çok ağır. Umarım iyi insanlara denk gelirim .

Hayallerim de biraz uçuk... Dgs ile gastronomiye geçmek istiyorum üniversiteyi de birincilikle bitirip iyi bir otelde başlamak istiyorum. Anne babamın köyden kurtarmak rahat bi yasam vermek istiyorum. Kendime ev araba almak istiyorum hatta kendime pastane açmak bile istiyorum. Gezmek tozmak ... Bu kadar yüksekten uçarken bir anda yere çakılırım diye de çok korkuyorum.