Kız sen ne olmuşsun neymiş ne Olmuşsun. Yaz bekliyorumfotograf ekleyeyim, baska merak edenler de olur belkidoktoru da ozelden yazayim ceza filan yemeyelimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sen ne olmuşsun neymiş ne Olmuşsun. Yaz bekliyorumfotograf ekleyeyim, baska merak edenler de olur belkidoktoru da ozelden yazayim ceza filan yemeyelimm
yaaaa tesekkurlerrr geldim hemen yaziyorumKız sen ne olmuşsun neymiş ne Olmuşsun. Yaz bekliyorum
abim ameliyat oldu 10 yıl önce. o çok memnun. doktor çok doğal yaptı burnunu tam yüzüne göre yapti. ameliyattan sonra bize bile hiç tuhaf gelmedi sanki hep burnu öyleyditabiki yaa cok cok icinize sinmesi lazim doktorun yani bodoslama olunacak bir ameliyat degilyalniz isinin ehli doktorlar da var yaa, gercekten guven vermesi lazim
![]()
doktoru ozelden yazayimmAyy hangi Dr o. Guvenemiyorum bebiş ya. Ama fiyat aldı başını gitti, zorlayıcı bir burnum yok kalın derilide değil yuzume göre bir tık daha küçük olmalıymış Dr dedi ama nefes alma problemim var burundan nefes almak nimettir.. geçmiş olsun kurtulmuşsunuz valla coksellinşallah gaza geldim zaten bu yaz halettim halettim.
ben sadece kırık düzeltilsin istiyorum bir de nefes alabileyim. fiyat konusunda da yani o kadar para verince insan burnuma aşık olmam lazımbenim burnum böyle
![]()
Güzel değişim olmuşfotograf ekleyeyim, baska merak edenler de olur belkidoktoru da ozelden yazayim ceza filan yemeyelimm
Rica ederimyaaa cok tesekkur ederim cok sevindim![]()
sizinle daha once konusmustuk sanki yaa ayni doktora olduk diye hatirliyorumRica ederimdoktorunuz kim
Aa evetsizinle daha once konusmustuk sanki yaa ayni doktora olduk diye hatirliyorum![]()
Merhaba nerde olsunu, çok güzel olmuş bende araştırıyorum Kocaeli İstanbul civarindaSelam herkesee. 1.5 ay önce rhinoplasti ameliyatı oldum. Bu süreçte burnumu bazı günler çok beğeniyorum bazı günler hiç beğenmiyorum. Kalkıklığı dışında rahatsız eden bir şey yok ama bazen kalkıklığı da güzel geliyor. Dışarıdan bir göz nasıl görüyor merak ettim. Yorumlarsanız sevinirimm
![]()
ben sizin de burnunuzu cok begenmistim hatta sizin tam icinize sinmemizti ama yine de ben begenmistim yaAa evet![]()
cok cok tesekkur ederimmmmmMerhaba nerde olsunu, çok güzel olmuş bende araştırıyorum Kocaeli İstanbul civarinda
Teşekkür ederimben sizin de burnunuzu cok begenmistim hatta sizin tam icinize sinmemizti ama yine de ben begenmistim ya![]()
Ay o kadar korktum ki hokka bir burun görücem diye.. Bence gayet başarılı olmuş güle güle kullan :)Selam herkesee. 1.5 ay önce rhinoplasti ameliyatı oldum. Bu süreçte burnumu bazı günler çok beğeniyorum bazı günler hiç beğenmiyorum. Kalkıklığı dışında rahatsız eden bir şey yok ama bazen kalkıklığı da güzel geliyor. Dışarıdan bir göz nasıl görüyor merak ettim. Yorumlarsanız sevinirimm
![]()
Ay o kadar korktum ki hokka bir burun görücem diye.. Bence gayet başarılı olmuş güle güle kullan :)
Bana da yazabilir misin doktorunu çok güzel olmuuşozellikle doktoruma kesinlikle kaydirak, hokka veya pinokyo burun tarzinda uzun istemedigimi belirtmistim gercekten de dikkat etmis demekkicok sevindim begenmene, tesekkur ederim yorumun icin
![]()
cok tesekkur ederimmmBana da yazabilir misin doktorunu çok güzel olmuuş![]()
Çokkk güzel olmuşşş benceefotograf ekleyeyim, baska merak edenler de olur belkidoktoru da ozelden yazayim ceza filan yemeyelimm