1.5 sene bile olmadi evleneli...çok üzülüyorum. Kendimi cok hirpaladim

Hanımlar aslında çok uzun hikaye fakat sizi yormadan anlatayım kısaca. Görücü usulü evliliği yaptık. Eşim eczacı ben öğretmenim. Ben özel bir okulda çalışıyorum o eczanede. Evlenmeden her şey çok çok güzeldi istemeden tutun düğüne kadar. Aslında evliliğin ilkzamanlari da öyleydi. Ama şuanda eşim ilgisiz, hep bi telefonla ugrasiyim bilmem ne bi yatak odasinda sarmaş dolaş hale geliyoruz nedense o da işi düştüğü için sanırım. Ya ben kendime artık şunu diyorum gerçekten evlenmeden önce hatta istemeden önce yani bekarken çok mutlu bir kizdim şimdi gülemiyorum bile ya valla benligimi kaybetmisim. 5 ay nişanlı kaldık ama ben taniyamamisim esimin öfke kontrolsuzlugu var maalesef sinirlendi mi vuruyor kırıyor. Sonra seni seviyorum la olmuyor işte bazı şeyler. Geçmişi yasattiklari kötü şeyleri unutamıyorum bana yaşattığı acıların üzerine mutluluk koyamiyorum. Ya bir egitmenim ben bu satırları hüngür hüngür ağlayarak yazıyorum. Eşim bana sarilacakmis bugün vuracak sandım korktum kendimi yere attım.. :KK43: bu nasıl bi kendini korumadir. Hep dua ediyorum Allahim beni sana bırak kullarına bırakma diyorum. Cinsel ilişkide ise eşimin sertleşme sorunu oluyo bazen eşimin narsist bir kişiliği var maalesef bazen üstüme saldırı yapıyor ben kadın degilmisim vs gibi. Ama o onun sorunu buna ben ne yapabilirim ki z kendimi çok değersiz hissediyorum ne yapabilirim akıl feraset verin bana , yemek yiyemiyorum, 58 den 48 e düştüm evlendik evleneli. Eşim şimdi baba olmak istiyormuş. Fiziksel şiddet biraz azalsa da bazen kırıcı olması ve psikolojik şiddeti devam ediyor. Nasıl kendime baglayabilirim eşimi ayrıca ilahiyat mezunuyum ben. Okumadığım ayet yapmadığım dua kalmadı Hanımlar. Yaaaben babamın prensesiyim, eşimin gözünde bu kadar değersiz olmak o kadar kırıyor ki beni. Kadinligimi sorguluyor. Ya ben sarilmasina elimi tutmasina nasılsın demesine muhtacım yani ne diyim size. Ben ne yapayım ne yapayım ah ah ah ah :KK43:((( tsk ederim yorum atanlara. Derdiyle dertlenip yorum atın nolur.
Nasıl kendime bağlayabilirim derken. Aman bağlayın da kaçmasın

Hanımlar aslında çok uzun hikaye fakat sizi yormadan anlatayım kısaca. Görücü usulü evliliği yaptık. Eşim eczacı ben öğretmenim. Ben özel bir okulda çalışıyorum o eczanede. Evlenmeden her şey çok çok güzeldi istemeden tutun düğüne kadar. Aslında evliliğin ilkzamanlari da öyleydi. Ama şuanda eşim ilgisiz, hep bi telefonla ugrasiyim bilmem ne bi yatak odasinda sarmaş dolaş hale geliyoruz nedense o da işi düştüğü için sanırım. Ya ben kendime artık şunu diyorum gerçekten evlenmeden önce hatta istemeden önce yani bekarken çok mutlu bir kizdim şimdi gülemiyorum bile ya valla benligimi kaybetmisim. 5 ay nişanlı kaldık ama ben taniyamamisim esimin öfke kontrolsuzlugu var maalesef sinirlendi mi vuruyor kırıyor. Sonra seni seviyorum la olmuyor işte bazı şeyler. Geçmişi yasattiklari kötü şeyleri unutamıyorum bana yaşattığı acıların üzerine mutluluk koyamiyorum. Ya bir egitmenim ben bu satırları hüngür hüngür ağlayarak yazıyorum. Eşim bana sarilacakmis bugün vuracak sandım korktum kendimi yere attım.. :KK43: bu nasıl bi kendini korumadir. Hep dua ediyorum Allahim beni sana bırak kullarına bırakma diyorum. Cinsel ilişkide ise eşimin sertleşme sorunu oluyo bazen eşimin narsist bir kişiliği var maalesef bazen üstüme saldırı yapıyor ben kadın degilmisim vs gibi. Ama o onun sorunu buna ben ne yapabilirim ki z kendimi çok değersiz hissediyorum ne yapabilirim akıl feraset verin bana , yemek yiyemiyorum, 58 den 48 e düştüm evlendik evleneli. Eşim şimdi baba olmak istiyormuş. Fiziksel şiddet biraz azalsa da bazen kırıcı olması ve psikolojik şiddeti devam ediyor. Nasıl kendime baglayabilirim eşimi ayrıca ilahiyat mezunuyum ben. Okumadığım ayet yapmadığım dua kalmadı Hanımlar. Yaaaben babamın prensesiyim, eşimin gözünde bu kadar değersiz olmak o kadar kırıyor ki beni. Kadinligimi sorguluyor. Ya ben sarilmasina elimi tutmasina nasılsın demesine muhtacım yani ne diyim size. Ben ne yapayım ne yapayım ah ah ah ah :KK43:((( tsk ederim yorum atanlara. Derdiyle dertlenip yorum atın nolur.
Psikolojik ve fiziksel şiddet var ve kendime nasıl bağlarım diyorsunuz ? Siz şaka mı yapıyorsunuz? Evlenmek haksa boşanmakta haktır,böyle mutsuz ve korkunç bir evliliğe birde çocuk getirerek o çocuğun vebaline girmeyin.

Tüm yorumları okumadım ama benimle aynı tavsiyeler verilmiştir diye düşünüyorum.
Babanız prenses yetiştirirken meslek sahibi olmanız dışında sorunlar karşısında duruş öğretmedi mi,siz mi öğrenmek istemediniz?
Eşiniz size baglanmayacak çünkü size deger vermiyor.
Şiddet uygulayan hasta bir herifi kendinize başlamak yerine konuşun tedavi olsun,sizin dilinizi anlamıyorsa ailesinden destek alın.
Soyadını taşıdınız kişi eğitimli bir psikopat eş olamayacak hatta babalık birle yapamayacak kadar hasta

Babasından dayak yemeyen ya da az dayak yiyen bütün kadınlar baba evinde prenses olduğuna inanıyor sanırım.

Boşan. Başka yolu mu var bunun? Nedir bu ya? Sokaklarda aç mı kalacaksın boşanınca? 3 çocuğun bacağına yapışacak da bakamayacak mısın? Mesleğin mi yok?

Allah yardımcın olsun . Elbetteki duayı bırakma ancak bilmen gerekir ki kulun iki türlü duası var. Sel kavli duanı yaparken fiili duayı unutmuşsun. Eşinin problemini sen çözemezsin. Hem şiddet hem diğer sorunu için terapi görmesi lazım. yazık değil mi sana eşinin en ufak hareketinde seni döveceğini sanıyorsun. Anan baban seni elin ayısı dövsün diye büyütmedi.

Şiddet varsa asla gitmez bu evlilik , sakın çocuk yapmayın yazık olur , kendinizi kurtarmaya bakın..

Saçma sapan yorumlar yapmayin kalbinizi kirmayim rica ediyorum ki. Hastalıktan dolayı çok kötü şeyler yaşadı annemle babam annem de babam da kronik kalp rahatsizi . Hersey tetikliyor. Az beklemedim gözlerim yaşlı, yoğun bakım önlerinde. Yaşamayan bilemez. Babam 61 annem 60 yaşında çok mu gencler
Önce yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Boşanmanız şart kendinize bu hayatı reva görmeyin diyecektim ama şu mesajınızla anladım ki bahaneleriniz çok. Çocuk da yapın evliliğiniz taçlansın

Çok karışık yazmışsınız öğretmen olduğunuza şaşırdım ,konunuza gelecek olursak Allah yardımcınız olsun bu adamla zor

Cinsel sorunlar hallolur da dayak konusunu en son yazmışsınız. Ortada dayak varken zaten başka hicbi sorunu anlatmaniza gerek yok. Dayak tek başına boşanma sebebidir. Terapi almalı. Onu da yapmiycaksa boşamadiginiz sürece sizi hiçbir dua kurtaramaz

Aman diyeyim çocuk yapmayın tez vakite de kurtulmaya bakın
Bu adamdan koca baba olmaz
İnsan dahi olamamış daha
Tez vakitte kurtulmaya mı baksın? Okadar uzun konuda bir tane bile boşanma kelimesi geçmiyor, aksine kendime nasıl bağlarım diye soruyor konu sahibi ne kurtulması. Babanızın prensesi siniz maden arkanızda durur ailen, bu iti hala niye bağlıyorsun kapına salsana ipini.

İyi kötü yorum için hepinize teşekkür ederim.
Kötü yorum yazanlara da kocami kendime bağlamak istermişim gibi gozukmusum ama bir kadın yuvası ni kurtarmak için elinden gelenin fazlasını yapmalı olmazsa gidicem zaten . İlk defa gelmiş sizlere dert yanmışım lütfen kötü iğrenç yorimlarinizi kendinize saklayiniz
Sizden gülüşünüzü alan insanla devam etmeyin

Sizi dövüyor mu
Yok dövmüyormuş. Onun için kendisine sarılmak için gelen kocasını dövecek sanıp kendisini yere atıp ağlamaya başlamış. Show bunlar hep.
Aslında şimdi düşündüm de adam sarılmaya geliyor kendini yere atıyorsun bu adam durup dururken sarılıyorsa ee normal kendini niye yere atasın.
Demek ki durup dururken dövmeye başlıyor olabilir aklında kurdukları ile çok saçma ya.
Öncesi yaşananlar çok saçma ve kaygılı olmalı.

Bu kadar senaryo yazmaya üşenmiyor musunz diyecektim ama sonlara doğru sıkıldığınız belli oldu. İyice zevzekliğe vurdurmuşsunuz. Ah cnm yesinler senin senaryonu.
Senaryo değil yasadigimi bir Rabbım bir de ben biliyorum.. Saçma sapan yorumunu kendine sakla ...

evliliğin için dayak yemek, değersiz hissetmek, bu tramvaları kendine reva görmek yuvanı kurtarmak olmuyor canım. bak daha yaşın gencecik, önünde bambaşka bir hayat olabilir. ailen asıl bunlara onlar için katlandığını duysa kahrolur bir anne olarak söylüyorum bunu. sana değer vermeyen adam çocuğuna da değer vermez. boşanmak ayıp değil, aileni kahredecek bir şey değil. bu adam düzelmez. yuvam yuvam dediğin şey de bir bakmışsın diri diri gömüldüğün mezarın olmuş. böyle bir evde ne mutlu bir kadın ne mutlu bir anne ne de çocuklarına iyi bir anne olabilirsin. kendine bu kötülüğü yapma.

Eczacı akrabamız Allah cezasını versn
anaaaa ben şok gerçekten şok. Adamdan lanetlerle bahsettin aracıya bile allah cezasını versin diyorsun ben nasıl bu adamdan kurtulurum diceksin sanarken kendime nasıl bağlayabilirim diye mi soruyorsun gerçekten ??

Back
X