1.5 senelik evlilik bitiyor

Boşandıktan sonra yeniden doğdum, çoook mutlu oldum. Tavsiye ederim
Sizin eski eş ne yapıyor merak ettim. O adamın sürünmesini az dilemedik burda. Ne halde acaba? Siz mutlusunuz diye kuduruyır mu? Nolur kudursun.. az bile öylesine

Sizin eski eş ne yapıyor merak ettim. O adamın sürünmesini az dilemedik burda. Ne halde acaba? Siz mutlusunuz diye kuduruyır mu? Nolur kudursun.. az bile öylesine
Valla çok uzun zaman süründü biliyorum, akrabam evde kalan eşyasını götürdüğünde zırlamış falan. Deli gibi kilo vermiş vs. Anasının yemekleriyle semiriyordur şimdi, bol bol et yerler artık
Sayemde işi var memur. Anası babasının da maaşıyla rahat rahat et alabilirler artık
Benim eşimle olduğumu öğrendiği zamanlar yaptı bi manita, gördüm birebir anasına benziyor. Bana yaşattıklarının bin beterini görürler inşallah

Aslında bir bucuk sene de ne yasadınızda bitiyor, yani gnekde o dönem zaten aynı evi paylasma süreci vs derken yeni yenş özelliklerinizi farkedip ne bileyim her konuda çatışma yasanıyor.bizde öyleydik eşim benle ilgili şaka yapardı mesela kendi kuzenleri kahve yapmayı bilmiyormuş onlara masus laf atmak için bende daha yeni gelin gelmiştim ev gezmesindeydik esim kızların yannda dediki koala da kahve yapmayı hiç bilmez siz yapımda bi içelim dedi ben oyle kala kaldım daha bugun yaptım içtin ya dedim sonra şaka yapıyorum ya onlar anladı vs dedi güldüler yani herseye alınıyordum yeni evlendik kaprsilerimi çeker vs diye regl oldugumda naz kapris isteklerim bitmezdi oda yanlış anlardı hep çatışırdık şimdi 5.yılımız eşim ne dese gülüp geçiyorum oda aynı şekilde zamanla torpulenıyorsunuz birbirinizin söylediği şeylere dalgaya vurdukca aslında daha iyi anlasıyorsunuz.kayınvalşde kayınbaba sorunları cok sukur hiç yasamadık ailem nasılsa onlarda oyledir ve onlarda bana cok deger verir ogullarıyla aram iyi gorumcemle aram iyi dünürler arası iyi e onlarda büyükler bunları gördükce mutlu olup bizlere deger veriyolar.kimse kimsenin yuvasına huzuruszluk cıkarmıyor.en büyük korkuları ilk yıllardaki gibi kavga etmemiz inanın ilk bir bucuk yıl bizde fenaydık en ufak seyde ben ailemi o ailesini arayıp anlatırdık zamanla baktık biz barıssakta onların gpzunde farklı kalacaz,oyuzden once ailelere yetiştirmeyi kestik sonra da kendi aramızda çözmeyi sonrada herseye alınmamayı kıskanclık etmemeyi derken cok şkuır düzeldik.şimdi keske sizde ayrılık sebbeini nedir bilmiyorum ama bir şekilde toparlasanız henüz cok yeni sayılırsınız

Kabul etse kadın sanırım buraya bunu yazmaz değil mi ? Emin olun onun da aklına gelmiştir.
Birde öküz öldü ortaklık bitti derler. Artık yeni hayatı için para lazım ve tabi ki parayı düşünecek.
Anlaşmalı boşanır tabiki, gelin hanım altınları kasada bırakırsa

Boşandıkları bilgisi yok. Boşanıyoruz diyor. Mahkeme , duruşma vs bilgisi yok. Boşanma nedeni de yok mesela. Belki sadece eşiyle konuştular , bilmiyoruz.

Şimdi konu sahibesinin esas sorusu nedir burada : düğün takılarımı alabilir miyim ?

Olayı bilmeden evet diyebilen avukat dahi bulamayız. Avukatlar dahi konuyu net olarak öğrenmeden yanıt vermiyor.

Yok artık duruşma bilgisi mi verecek ? Ne alaka ki boşanma nedeni falan ? Yapmayın Allah aşkına. Boşanma aşamasında olmasa bile sormaya hakkı var.

Yok artık duruşma bilgisi mi verecek ? Ne alaka ki boşanma nedeni falan ? Yapmayın Allah aşkına. Boşanma aşamasında olmasa bile sormaya hakkı var.

Mesajınızda yazdığınıza karşılık olarak elimizde yeterli bilgi olmadığını söylemiştim.

Konu hakkında yeterli bilgi yoksa avukatların dahi kesin ifadeler kullanmadığını belirtmiştim.

Mesajınızda yazdığınıza karşılık olarak elimizde yeterli bilgi olmadığını söylemiştim.

Konu hakkında yeterli bilgi yoksa avukatların dahi kesin ifadeler kullanmadığını belirtmiştim.
Avukat boşanma durumunda şu şu olur der. Hangi avukata gidersen git ben boşanacağım , altınlarımı nasıl alabilirim , elimde kayıtta var dese o yol gösterir.

Şimdi diğer üye de diyecek ki , bıraksın ne olacak.
İnsan başına gelmeyince atıp tutması çok kolay.
Dünya kadar malın varsa dahi hakkınsa bir kuruş bırakmamak gerek. Bunun sadece para ile alakalı olduğunu sanıp kadınlar, " tenezzül etmedim" diyerek garip bir bakışa bürünüyorlar. Erkeklerin en büyük sorunlarından birinin çalışmadan kazandıkları paraya sahip olmaya alışması olduğunu düşünüyorum. Bu konuda farklıyız işte erkekle. Erkek fıtrat dolayısıyla para kazanacak işle meşgul olmadığında, bunu gerçekleştiremediğinde şirazesi kayıyor resmen. Kendini gerçekleştiremediğini içten içe hissediyor. Hazıra konmak istiyor ama huzursuz da aynı zamanda. Hayatını sabote edecek işlere kalkışıyor. Şu doğal isteklere kafa tutmayı bir bırakabilsek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…